reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Gratulujemy kolejnych zabkow a Emilce zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:tak:.
Dominik ma juz 3 czworki i nie moge sie doczekac kiedy wyjdzie nastepna.Zawsze marudzil jak mu wychodzily zabki,ale z tymi zabkami to tragedia:no:.Slini sie jak nigdy,caly dzien marudny,w nocy pobudki z placzem i nic nie pomaga.Nawet moj nie zawodny proszek na zeby nie dziala:no:.Dobrze chociaz ze nie ma goraczki,chociaz czasami to chce go wziasc do szpitala,tak sie zanosi placzem.Niestety nie wiem w jaki sposob mu ulzyc:-(.

reklama
Dziękujemy oby się spełniło. :tak::tak::tak:

Tynka no rzeczywiście ciekawa mieszanka ząbków :-D:-D:-D

Karola i Kama lekkiego wyrżnięcia ząbków dla Waszych marudków

Dziewczyny od niedawna jestem na tym forum (wbrawdzie na razie bardziej podglądam i podczytuje niż piszę) i mam do Was pytanie. Czy myjecie ząbki dzieciom samą szczoteczką z wodą czy jakąś pastą?
Maryśka ma już 11 zębów, ale widzę że zaraz będzie na wierzchu dwunasty. Pierwsze dwie dolne jedynki wyrżnęły jej się jak miała 2,5 miesiąca (chyba nikt nas nie przebije :) ). Na szczęście jakoś nigdy nie było większych problemów przy kolejnych ząbkach (pierwsze zauważyłam zupełnie przypadkiem, kolejne zresztą też).
Czy wasze dzieci też mają komplet jedynek, dwójek i czwórek a po trójkach ani śladu?
Pozdrowionka

NA zebowe pytanie ci nie odpowiem bo starsza miala chyba 16 zebow jak miala rok albo 14 ............nie pamietam juz troijki na pewno juz miala
A co do mycia to my uzywamy pasty dla dzieci odkad tylko pokazaly sie zeby:tak:

My też używamy pasty od początku.
A z trójkami to chyba tak jest, że wychodzą stosunkowo późno, my mamy komplet jedynek, dwójek i idą nam teraz czwórki, trójek na razie nie widać.

mamy dolna prawa jedynke , gorna lewa jedynka wlasnie wychodzi no i wielka gorna dwojka , ktora pwooduje "dziadkowy " usmiech mojego dziecka :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry