reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Witam Maciusia i jego mamusie!!!!

Gratki dla zębatych.

U nas niestety nie najlepsze dni nastały - Emilka ma gorączki od 2 dni - wczoraj rano 38,5. Była lekarka, mała osłuchowo ok, gardło też, nie wiadomo co jest grane. Czyżby ząbki? Dała mi skierowanie na badanie moczu, że może niby bakterie w pipce. Nie wiem. A czy u Was występowała taka tempka przy ząbkach? Emi ma ich już 6 i dotąd ani stanu podgorączkowego nie miała. No chyba że wszystkie naraz idą.:baffled:

reklama
Moj pierwszy postv tutaj. Chyba ida trzonowe bo mala spi jak na gwozdziach, wybudza sie caly czas, w dzien bywa marudna. Co prawda chwilowo przestala sie slinic ale to u niej zawsze przychodzilo falami no i mamy nieladne kupki, mam tylko nadzieje ze jej czyms nie strulam:/

a ja sie musze pochwalicz ze wychodzi nam zabek:-)pisalam o plamkach a te plamki to zabki ktore sie wybijaja bo dolna prawa jedyneczka juz wystaje :tak:maly mnie wczoraj ugryz i mnie kujnelo:-Dno nareszcie bedziemy miec zebolka:-p

gratulujemy pierwszych zabkow Mateuszkowi i Aryankowi. gratki rowniez dla Domisia kolejnego zabka

Ja też gratuluję zębatym

A czy możecie odpowiedzieć na pytanko, które Wam zadałam ciut powyżej? Jakie u Was temperatury były przy wychodzeniu zębów? Bo u nas to 38,5 zastanawia mnie. Nie wiem czy to to i trochę się martwię. Innych oznak choroby nie ma - zero kataru i kaszlu. Plisssssss napiszcie.
Wprawdzie jest z lekka lepiej, ale jeszcze wciąż kiepsko.

lorien u Emilki tez byla wysoka temperatura i nic poza tym chodzila jak szwajcarski zegarek i broila jak codzien;-):tak::-D:-D:-D:-D:-D
Taja nie ma zadnych dolegliwosci:-)

reklama
Do góry