reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

Lorien przy infekcji dróg moczowych może wystąpić bardzo wysoka temperatura. Rochul miał ponad 39 C.
wiec mogą być zęby ( u nas był przy zębach tylko stan podgorączkowy), a moze co innego.

reklama
U nas też bez temp. się obywa. Na szczęście. Mamy już kolejne czwórki - górne. Razem 11 zębulców. Dają mu, bidusiowi małemu popalić.

Lorien u nas gdy wychodzily gorne jedynki i dwojki tez Hubcio mial goraczke i ja zwalilam to na zeby bo ani katarku ani kaszelku ani innych oznak choroby nie mial i goraczka po dwoch no prawie trzech dniach przeszla. Mam nadzieje ze u Emi to tez tylko zabki.

Aryanku gratulujemy pierwszego ząbka :-):tak::-):tak::-)!!!

Lorien ... u nas Mati przy drugim ząbku miał podwyższoną temperaturę 37.6 ale tylko przez jedno popołudnie :tak:

Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi, u mnie już niestety znam przyczynę - zapalenie dróg moczowych. Więc nie ząbki. Jesteście kochane, że napisałyście.

Lorien przy infekcji dróg moczowych może wystąpić bardzo wysoka temperatura. Rochul miał ponad 39 C.
wiec mogą być zęby ( u nas był przy zębach tylko stan podgorączkowy), a moze co innego.
Kasiulko skoro u Was tak było, powiedz jak długo się ten stan utrzymywał i co Roszek dostawał? Teraz już jest ok?
Emilka ma złe wyniki moczu - białko, śluz, mnóstwo bakterii, krwinki białe i czerwone. powiem szczerze że jestem zaniepokojona i to poważnie. Lekarka zapisała nam bactrim i za tydzień powtórka badań.

dziekujemy:-)u nas wlasnie nie ma goraczki ale za to marudzenie od czasu do czasu;-) zyczymy zdrowka dla emilki:-)

Wczoraj podczas wspolnej kapieli wyczailam drugi zabek:-)
wiec moja corka ma gorna lewa dwojke i dolna prawa jedynke:baffled: boze jak ona bedzie wygladac...........:confused::dry:

reklama
Wczoraj podczas wspolnej kapieli wyczailam drugi zabek:-)
wiec moja corka ma gorna lewa dwojke i dolna prawa jedynke:baffled: boze jak ona bedzie wygladac...........:confused::dry:

wampir-mutant:-D:szok::-D

u Filipa lada moment będą dwie lewe czwórki. gorna już się prześwieca, a na dolnym dziąsle to ma takiego balona że szok.
może to dlatego ostatnio ciągle chodiz z językiem wysatwionym:confused:

Do góry