cierpliwości Tika, wyjdą wyjdą...;-)Gratulujemy wszystkim zębaczom powiększającym swój stan uzębienia
... u nas stan: 2 szt. ale idzie górna jedynka ... chyba
reklama
Lorien widze ze u ciebie to samo co u mnie. Zebow sztuk 6 i nie widac zeby szly nastepne a noce dalej nieprzespane i juz nic nie pomaga. A dzisiejszej nocy przeszedl samego siebie i mam jakis kryzys bo spalam moze 3 godziny mam dosc i wyc mi sie chce buuuuuuuuuuuuu:-------(
Emisia- mały gryzoń! Lorien, świetne to zdjęcie w podpisie- normalnie nie można się nie uśmiechnąć
Xandii dziękujemy - Twoje dwa Aniołki też przecudne i jaki masz avatarek...
Antenka mnie też się chciało wyć, a teraz to już siły nie mam po prostu...
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
my tez jak narazie tylko dwa zabki mamy dolne jedynkiale cos mi sie zdaje ze na dniach wyjdzie jakis bo maly sie zaczal strasznie slinic i marudzic;-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
wiecie co?? wypatrywałam u Filipa 4, a dziś znalazłam 2 górne 5
Elżbietka
mother of two sons&angel
nie ma. ma wszystkie 1 i 2. i teraz 5 sie pokazałyElżbietko a trójki ma? Bo ja już się zgubiłam, nie wiem co po czym idzie
Elma
Małgosia
My mamy wszystkie objawy ząbkowania od 2 misięcy a żadnych nowych nie widać!! Stan uzębienia 7 w tym górne jedynki wyszczerbione
reklama
Ja kiedyś czytałam, że trójeczki idą chyba na końcu. Także spokojnie, nie martwcie się.
Witek tak się makabrycznie ślini już od miesiąca, że co chwilę trzeba go przebierać, a śliniaki nie nadążają wysychać Ale ostatnio miał w nocy wysoką temperaturę i zaczyna marudzić z jedzeniem, a u niego po takich przejściach z reguły pokazują się zębolki. Ciekawa jestem, które tym razem: trójeczki czy czwóreczki Na razie ma ich 8 szt. - wszystkie jedynki i dwójki ;-)
Witek tak się makabrycznie ślini już od miesiąca, że co chwilę trzeba go przebierać, a śliniaki nie nadążają wysychać Ale ostatnio miał w nocy wysoką temperaturę i zaczyna marudzić z jedzeniem, a u niego po takich przejściach z reguły pokazują się zębolki. Ciekawa jestem, które tym razem: trójeczki czy czwóreczki Na razie ma ich 8 szt. - wszystkie jedynki i dwójki ;-)