reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
aaga ... gratki dla Julki !!!
siza21 ... nie martw się ;-) Maciusiowi jeszcze zdążą wyjść te ząbki, zobaczysz ... no i jakie słodkie te Twoje dzieciaczki na zdjęciu :-)
siza21 ... nie martw się ;-) Maciusiowi jeszcze zdążą wyjść te ząbki, zobaczysz ... no i jakie słodkie te Twoje dzieciaczki na zdjęciu :-)
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
:-):-):-). Na pewno wyjda, u nas tez zaczely wychodzic stosunkowo pozno, ale doczekalismy siemy też byśmy chcieli mieć chociaż jednego
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Gratki dla nowych zębatych:-)
T
tynka
Gość
Dzieki dzieki;-)
W tych wszytskich problemach choc jedna dobra wiadomosc .......no i mala budzi mi sie teraz w nocy siedzi ok. 1 h i sobie kalszzce w raczki i spiewa a potem grzecznie idzie spac nie wiem czy to efekt uboczny zobkowania bo nic innego kompletnie jje nie dolega zero amrudzenia temperatury i biegunek
W tych wszytskich problemach choc jedna dobra wiadomosc .......no i mala budzi mi sie teraz w nocy siedzi ok. 1 h i sobie kalszzce w raczki i spiewa a potem grzecznie idzie spac nie wiem czy to efekt uboczny zobkowania bo nic innego kompletnie jje nie dolega zero amrudzenia temperatury i biegunek
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Gratulujemy Martusi dwóch ząbków :-):-)