reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

6 miesiecy i nie ma oznak zabkowania

reklama
To wszystko bardzo sensowne co piszecie, ale gdy próbuję Emilkę zostawić żeby sama zasypiała, od razu wstaje i drze się w niebogłosy za mną :baffled:

ja nie mówię,że to jest bezproblemowe ( nauka samodzielnego zasypiania), u nas zajęło jakieś 3 dni i było trochę smutno, bo Roszko stękał, kwękał, płakał. Udało się i nastał spokój, wsyzscy sa szczęśliwsi, a ja uważam,że te trzy dni wzmożonego niepokoju się opłaciły.

tynka gratki wielkie dla Nataliki :)))

Tynka ... wielkie gratulacje dla Natalki!!!!!!!!!
... no i obędzie się bez protezy :-D:-D:-D:-D:-D ... widzisz :-p;-)

Antenka ... prześliczne zdjęcie masz w podpisie :-):tak::tak:!!!

reklama
To się Tynka doczekałaś:-p:-D. Gratuluję:tak:.

A ja wczoraj przy okazji wyjmowania Hani z buzi jakiegoś papierka znalazłam z tyłu prawą górną 4:szok:. To moje dziecko mnie zaskakuje:szok:. Czy ja zawsze musze zauważać jej nowe zęby jak już są w połowie widoczne?? Ale swoją drogą to się cieszę, bo nie przechodzi ząbkowania w jakiś drastyczny sposób, nie gorączkuje, nie marudzi, ani nic innego... No to chyba dobrze;-). I mam nadzieje, że właśnie nie przechwaliłam:wściekła/y::-D:-D:-D.

Do góry