reklama
A mi jest już ciasno we wszystkich rzeczach... od początku ciąży przytyłam 2 kg - o zgrozo, bo już bez tych 2 kg byłam okrągła... Brzuszka jeszcze nie widać w ogóle, ale coś czuję, że już lada dzień...
Iiiii... przestają powoli boleć mnie piersi! A w środę idziemy na usg 3D do dr Makowskiego do Contenty. mam nadzieję, że wszystko będzie ok... :
Iiiii... przestają powoli boleć mnie piersi! A w środę idziemy na usg 3D do dr Makowskiego do Contenty. mam nadzieję, że wszystko będzie ok... :
Doxa
Fanka BB :)
Naturella czy mowisz o Piasecznie? Ja byłam u dr Makowskiego na zwykłym badaniu na Łuckiej i właśnie zastanawiam się czy na następne nie pójść na 3D. Napisz koniecznie jak było, jakie wrażenia i czy wszystko doktor bada, tak jak na zwykłym USG. A i jeszcze jedno pytanie ile kosztuje takie USG 3D, bo zwykłe 100zł.
Trzymam kciuki!!!
Trzymam kciuki!!!
klementynka
O, to widzę że dr Makowski rządzi ;D. Ja jestem trochę zdegustowana zdjęciami w Centrum Damiana i na połówkowe chyba sie wybiorę na Łucką, oglądałam film z maleństwem mojej przyjaciółki, a i tatuś był zadowolony, bo tam jest duży ekran dla rodziców
Contenta jest w Pruszkowie www.contenta.pl - zobaczcie sobie foty z 3D... 3D będzie mnie kosztowało 150 zł - no ale do Damiana nie chcę iść, mimo, że mam tam abonament. USG w 12 tygodniu jest ważne, więc chcę mieć pewność, że lekarz wszystko zobaczy...
klementynka
Wiesz, bo w Damianie lekarz dobry, tylko aparat jakiś nie halo...
No tak... szkoda Oszczędziłabym również na usg. Swoją drogą, koszmarne są te ceny. Policzyłam, ile by mnie kosztowały badania, jakie robiłam w Damianie po 1-wszej wzizycie ciążowej - wyszło mi 420 zł! Szoook! W Damianie mam lekarza prowadzącego, ale chodzę również do pani doktor z Contenty.
klementynka
Dla mnie Contenta ciut za daleko, ale na Łucką jakoś dojadę ;D
A ceny faktycznie... jakiś był projekt "pępkowego", gdzie każda kobieta w ciąży miałaby zagwarantowane 8 wizyt u lekarza i 3 usg darmowe ale jakoś ucichło...
Mój lekarz prowadzący też w Damianie pracuje, ale chodzę do niego gdzie indziej.
A ceny faktycznie... jakiś był projekt "pępkowego", gdzie każda kobieta w ciąży miałaby zagwarantowane 8 wizyt u lekarza i 3 usg darmowe ale jakoś ucichło...
Mój lekarz prowadzący też w Damianie pracuje, ale chodzę do niego gdzie indziej.
reklama
Podziel się: