reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Lusiu, przepraszam Cie najmocniej za tę niezmierną pomyłkę. Ciebie Lana również. Taka gafa już na dzień dobry. Mam nadzieję, że wybaczycie mi ten nietakt. Jest mi naprawdę głupio i nie wiem co mam powiedzieć. Zmęczenie chyba będzie moim jedynym usprawiedliwieniem i to, że źle przeczytała podpis pod fotką.
Jeszcze raz przepraszam.

reklama
Mam nadzieję, że masz rację :)
Na prawdę poczułam się głupio. I jeszcze raz gratuluję.

Miło, że ktoś tu jest o tej godzinie.Ja mogę zaglądać na forum tylko popołudniami, po pracy.

Pracujecie, czy jesteście tymi szczęśliwymi, które wypoczywają w domkach?

Magdaa, co ja widzę???? Ależ absolutnie nie opuszczaj nas tj. październikowych mam! Nie pozwolimy Ci odejść!!! :mad:
Wszystkie liczymy dzień porodu wg OM, a dzidziuś i tak urodzi się kiedy będzie miał ochotę!!!
Tak więc koniecznie nas nie zaniedbuj! Jak chcesz to bądź na obydwu forach ;D ;D

Magdaa-ja się nie gniewam a jak pisze Lusia to może ta pomyłka faktycznie coś znaczy ;D-okaże się jutro jak zatestuje.Pozdrawiam i życzę duuuuużo zdrówka i wspaniałego samopoczucia, ;D

Ja byłam na pierwszym usg w 7 tygodniu, dzidzia miała wtedy 1,07 cm długości i widziałam serduszko. następne usg już za 5 dni - to w 12 tygodniu:)

Cześć
Anulka59 - mówiłam, że będzie ok, bardzo się cieszę że Maleństwo w porządku :laugh:

witaj Magdaa, ja mam odwrotnie niż ty - termin na 5 listopada, ale wydaje mi się że urodzę w październiku, ale "tak czy inaczej - skorpion" ;D

Pozdrawiam wszystkie listopadowe, październikowe i inne Mamusie :)

LANA - trzymam kciuki!!!! Bardzo moccccccccno!!!!!!!!
Klementynko, myślę, że Skorpioniki to bardzo fajne znaki zodiaku (mimo tego całego stereotypu). Ja w każdym razie znam ich trochę - mój mąż, moja mama, moja najlepsza przyjaciółka. Tak więc cieszę się, że w moim życiu zagościł kolejny skorpionik.

Ja jestem zodiakalnym Skorpionem - i są to bardzo fajne osoby:))) mam nadzieję, że moja dzidzia 4 dni sie pospieszy i też będzie Skorpionkiem, a nie Strzelcem:)

reklama
Witam was moj maz jest skorpionem i moge tylko powiedziec ze nie zamienilabym Go na innego bo skorpiony sa super a to jakim jest czlowiekiem nie zalezy przeciez tylko od znaku zodiaku choc w moim przypadku upartosc jaka przypisuja koziorozca sie zgadza.Zycze wam takich szczesliwych wiadomosci po wizytach u gin i wykonywanych badaniach jak moje.(dzis bylam na wizycie i uslyszalam ze OBY TAK DALEJ) ;) :)

Do góry