reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

:-)

Lusiu, przepraszam Cie najmocniej za tę niezmierną pomyłkę. Ciebie Lana również. Taka gafa już na dzień dobry. Mam nadzieję, że wybaczycie mi ten nietakt. Jest mi naprawdę głupio i nie wiem co mam powiedzieć. Zmęczenie chyba będzie moim jedynym usprawiedliwieniem i to, że źle przeczytała podpis pod fotką.
Jeszcze raz przepraszam.

reklama
Mam nadzieję, że masz rację :)
Na prawdę poczułam się głupio. I jeszcze raz gratuluję.

Miło, że ktoś tu jest o tej godzinie.Ja mogę zaglądać na forum tylko popołudniami, po pracy.

Pracujecie, czy jesteście tymi szczęśliwymi, które wypoczywają w domkach?

Magdaa, co ja widzę???? Ależ absolutnie nie opuszczaj nas tj. październikowych mam! Nie pozwolimy Ci odejść!!! :mad:
Wszystkie liczymy dzień porodu wg OM, a dzidziuś i tak urodzi się kiedy będzie miał ochotę!!!
Tak więc koniecznie nas nie zaniedbuj! Jak chcesz to bądź na obydwu forach ;D ;D

Magdaa-ja się nie gniewam a jak pisze Lusia to może ta pomyłka faktycznie coś znaczy ;D-okaże się jutro jak zatestuje.Pozdrawiam i życzę duuuuużo zdrówka i wspaniałego samopoczucia, ;D

Ja byłam na pierwszym usg w 7 tygodniu, dzidzia miała wtedy 1,07 cm długości i widziałam serduszko. następne usg już za 5 dni - to w 12 tygodniu:)

Cześć
Anulka59 - mówiłam, że będzie ok, bardzo się cieszę że Maleństwo w porządku :laugh:

witaj Magdaa, ja mam odwrotnie niż ty - termin na 5 listopada, ale wydaje mi się że urodzę w październiku, ale "tak czy inaczej - skorpion" ;D

Pozdrawiam wszystkie listopadowe, październikowe i inne Mamusie :)

LANA - trzymam kciuki!!!! Bardzo moccccccccno!!!!!!!!
Klementynko, myślę, że Skorpioniki to bardzo fajne znaki zodiaku (mimo tego całego stereotypu). Ja w każdym razie znam ich trochę - mój mąż, moja mama, moja najlepsza przyjaciółka. Tak więc cieszę się, że w moim życiu zagościł kolejny skorpionik.

Ja jestem zodiakalnym Skorpionem - i są to bardzo fajne osoby:))) mam nadzieję, że moja dzidzia 4 dni sie pospieszy i też będzie Skorpionkiem, a nie Strzelcem:)

reklama
Witam was moj maz jest skorpionem i moge tylko powiedziec ze nie zamienilabym Go na innego bo skorpiony sa super a to jakim jest czlowiekiem nie zalezy przeciez tylko od znaku zodiaku choc w moim przypadku upartosc jaka przypisuja koziorozca sie zgadza.Zycze wam takich szczesliwych wiadomosci po wizytach u gin i wykonywanych badaniach jak moje.(dzis bylam na wizycie i uslyszalam ze OBY TAK DALEJ) ;) :)

Do góry