reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Oj nie rób.... ja mam takie zdjęcie z 12 tygodnia i szczerze mówiąc, nawet nie to, ze kosmita, tam po prostu NIC nie widać, kształt tylko i to też nie do końca...
Lepiej poczekać, wtedy mogą być ladne zdjęcia:)

reklama
hi, hi ale "fajna" ta Twoja koleżanka :) Ja myślę tak jak Ty!  W końcu to Twoje dziecko! Ale uwierz mi, na pewno będziesz zadowolona, ja widziałam zdjęcia 3D z różnego wieku ciążowego i żadne mnie nie wystraszyły ;), ale mnie rozbawiły słowa Twojej koleżanki ;D ;D ;D. Poza tym widać to samo co na 2D tyle, że o wiele dokładniej i bardziej wyraźnie.

Tak więc idź na to badanie, a potem wszyściutko baaaaardzo dokładnie nam opisz!

Klementynko, czemu nie, przecież USG robi się kilka razy w ciąży. Naturella będziesz miała wtedy piękne porównanie!

He he he, dziewczyny, jesteście boskie!!!  :D :D :D :laugh: Na takim zwykłym usg byłam w 7 tygodniu, widziałam kształt Oli (tak mówię na fasolkę) i dlatego teraz chciałabym zobaczyć coś więcej...

No to poczekajcie, jak mi się uda zeskanować to wam pokażę to 3D zdjęcie, nie mówię że brzydkie, oczywiście że Małe jest piękne i podobne do mamusi, tylko NIC nie widać ;D

Naturella wszystko będzie dobrze, doktor Makowski jest bardzo miły, powiedz mu na początku co Cię niepokoi a rozwieje wszystkie Twoje wątpliwości. Ja poszłam do niego w 17tc (16tc + 4dni) i to było moje pierwsze USG w tej ciąży (poprzednia ciąża to było puste jajo), więc bałam się bardzo usłyszeć, że coś jest nie tak. I wszystko było w jak najlepszym porządku!
Powodzeniea, trzymam kciuki i czekam na szczegółową relację!!!!
:)

Skaner muszę podłączyć, znaczy męża poprosić żeby podłączył, to wyślę :)

Naturella NIE DENERWUJ SIĘ!!! JEST DOBRZE!!!!! Trzymam kciuki :)

Hej!
Musze sie wam pochwalić że kupiłam wczoraj sliczne moje pierwsze spodenki ciążowe..i sukienkę na szelkach. Kurcze jak wczoraj przymierzałam to stwierdziłam że ten brzusio mam juz całkiem duzy.. i widać juz znacznie.. jakoś to sie tak musiało stać w ostatnim tygodniu że mnie tak wydęło..hihi. W każdym razie Pani w sklepie się dziwiła że jestm dopiero w czwartym miesiącu bo przede mna była dziewczyna w piątym i jej nic nie było widac a na mnie te wszyskie ciuchy kurcze jak na miare uszyste.. dobrze że jest regulacja.. a spodenki sa pod brzuszek.. czy takie w miarę się sprawdzają? bo chyba w ciepłe dni to takie lepsze niż gotować się z takimi na brzuchu? nie wiem ale czekam na rady tych bardziej doswiadczonych bo na pewno musze cos jeszcze kupic tylko jakie spodnie najlepiej? Doradźcie coś proszę! Jutro idę do lekarza zobaczyć maleństwo.. ale już nie mogę się doczekać.. do jutra i pozdrowionka dla wszystkich..

reklama
Witajcie :)
Cammi ja też nabyłam dziś drogą kupna swoje nowe ciążowe spodnie. Udało mi się bo była przecena i dostałam do nich tunikę za dosłownie 1 zł. Moje niestety są na brzunio. Więc będę się gotować. Ale to jeansy - wynoszę teraz i na jesień. No i planujemy już z mężem kolejną ciążę wię też się przydadzą ;)
Daj znać jak po USG. Na pewno maleństwo będzie śliczne.

Do góry