reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

:-)

Anulka -Świetnie, że Ty i dzidzia czujecie się dobrze. Tak trzymać !!!
Ja kolejne USG mam dopiero 30 maja i nie mogę się doczekać!!!

reklama
Anulka - gratulacje i "oby tak dalej!!"

Ja też dzisiaj byłam, też wszystko ok, a następne usg dopiero pod koniec czerwca i wtedy będzie połówkowe ::)

No to mnie pocieszyłyście z tymi Skorpionami, bo ja dotychczas znałam tylko jednego.

A w ogóle, Moje Drogie, to test ciążowy Britney Spears został sprzedany na aukcji w necie O0

jak myślicie, może na moim też coś zarobię??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Może to nie jest zły pomysł na zarobienie na wyprawkę dla dzidzi ;D ;D ;D
Szkoda, że ja swój wyrzuciłam :D :D :D

Klementynko - co to znaczy połówkowe USG? Pierwszy raz słyszę..
A co do Skorpionów to zapewniam, że są w porządku !!!!

magdoo co prawda nie mnie pytasz ale pozwolilam sobie i odpowiem na twoje pytanko o USG polówkowe to poprostu okreslenie USG wykonywane w 20-22tyg ciazy na którym ocenia sie wszystkie narzady naszych malenkich lokatorów.A z tym testem to moze dobry pomysl choc moze troche szkoda sprzedawac pierwsze zdjecie KRUSZYNKI bo tak okreslilam test gdy mówilam mojemu mezowi o ciazy. Klementynko moje gratulacje ze tez u ciebie OK U mnie kolejne USG za 2 tyg tak jak kolejna wizyta ale po tych kilkunastu miesiacach staran jestem szczesliwa i wiem ze to wszystko dla dobra KRUSZYNKI a moj gin to naprawde wspanialy czlowiek wiec wizyty u niego to przyjemnosc hi hi hi hi a duzo daje mi to ze o wszystko moge pytac a on nie zbywa mnie ogólnikami a do tego okazuje szczera radosc z tego ze jest OK.Takich ginów i wam zycze. :laugh: :D

Dziękuję Anulko za wytłumaczenie. Mam nadzieję, że mój gin. też będzie mi takie robił.
Pozdrawiam

tak naprawdę to połowkówe w niczym nie różni sie od innych usg, tyle tylko, ze jest jednym z wpisanych oficjalnie badań w ciąży - obowiązkowym, a przecież i tak na każdym usg patrzą na serduszko, nóżki, rączki, a nawet pęcherz:) Maleństwa. Podobno między 20 a 24 tygodniem ciąży te organy wewnętrzne są najlepiej widoczne.

Anulko najserdeczniejsze gratulacje ze wszystko OK. bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze dzieki temu choc troszeczke mniej sie bedziesz martwic:)
A tak ogolnie to strasznie fajnei jest zagladac tu i patrzec jak na naszych suwaczkach przesuwaja sie dni, jak pierwszy raz tu weszlam to widzialam 9 tydzien 4 czy 5 a teraz zobaczcie same!!:)
Czekam z niecierpliwoscia na piatek i pierwsza (tak tak PIERWSZA!) wizyte u pani gin. Ciekawa jestem jak to tu bedzie wygladac czy za tyle czekania na wizyte dostane wreszcie upragnione poczucie bezpieczenstwa ze ktos o Nas dba...
pozdrawiam wszystkie brzuchatki

Ciesze sie ZABKO ze tak jak ja z radoscia pojdziesz do pani gin i mam ogromna nadzieje ze przyniesiesz same dobre wiadomosci zycze powodzenia.

reklama
Hej,
faktycznie suwaczek pozytywnie nastraja, przesuwając siedo przodu, najbardziej lubięjak sięukończony tydzień zmienia :laugh:

Żaba, dobrze będzie!!!!!

Do góry