reklama
klementynka
Fanka BB :)
Anulka - gratulacje i "oby tak dalej!!"
Ja też dzisiaj byłam, też wszystko ok, a następne usg dopiero pod koniec czerwca i wtedy będzie połówkowe :
No to mnie pocieszyłyście z tymi Skorpionami, bo ja dotychczas znałam tylko jednego.
Ja też dzisiaj byłam, też wszystko ok, a następne usg dopiero pod koniec czerwca i wtedy będzie połówkowe :
No to mnie pocieszyłyście z tymi Skorpionami, bo ja dotychczas znałam tylko jednego.
klementynka
A w ogóle, Moje Drogie, to test ciążowy Britney Spears został sprzedany na aukcji w necie O0
jak myślicie, może na moim też coś zarobię??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
jak myślicie, może na moim też coś zarobię??? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Anulka59
magdoo co prawda nie mnie pytasz ale pozwolilam sobie i odpowiem na twoje pytanko o USG polówkowe to poprostu okreslenie USG wykonywane w 20-22tyg ciazy na którym ocenia sie wszystkie narzady naszych malenkich lokatorów.A z tym testem to moze dobry pomysl choc moze troche szkoda sprzedawac pierwsze zdjecie KRUSZYNKI bo tak okreslilam test gdy mówilam mojemu mezowi o ciazy. Klementynko moje gratulacje ze tez u ciebie OK U mnie kolejne USG za 2 tyg tak jak kolejna wizyta ale po tych kilkunastu miesiacach staran jestem szczesliwa i wiem ze to wszystko dla dobra KRUSZYNKI a moj gin to naprawde wspanialy czlowiek wiec wizyty u niego to przyjemnosc hi hi hi hi a duzo daje mi to ze o wszystko moge pytac a on nie zbywa mnie ogólnikami a do tego okazuje szczera radosc z tego ze jest OK.Takich ginów i wam zycze. :laugh:
klementynka
tak naprawdę to połowkówe w niczym nie różni sie od innych usg, tyle tylko, ze jest jednym z wpisanych oficjalnie badań w ciąży - obowiązkowym, a przecież i tak na każdym usg patrzą na serduszko, nóżki, rączki, a nawet pęcherz Maleństwa. Podobno między 20 a 24 tygodniem ciąży te organy wewnętrzne są najlepiej widoczne.
Zaba
Zaangażowana w BB
Anulko najserdeczniejsze gratulacje ze wszystko OK. bardzo sie ciesze i mam nadzieje ze dzieki temu choc troszeczke mniej sie bedziesz martwic
A tak ogolnie to strasznie fajnei jest zagladac tu i patrzec jak na naszych suwaczkach przesuwaja sie dni, jak pierwszy raz tu weszlam to widzialam 9 tydzien 4 czy 5 a teraz zobaczcie same!!
Czekam z niecierpliwoscia na piatek i pierwsza (tak tak PIERWSZA!) wizyte u pani gin. Ciekawa jestem jak to tu bedzie wygladac czy za tyle czekania na wizyte dostane wreszcie upragnione poczucie bezpieczenstwa ze ktos o Nas dba...
pozdrawiam wszystkie brzuchatki
A tak ogolnie to strasznie fajnei jest zagladac tu i patrzec jak na naszych suwaczkach przesuwaja sie dni, jak pierwszy raz tu weszlam to widzialam 9 tydzien 4 czy 5 a teraz zobaczcie same!!
Czekam z niecierpliwoscia na piatek i pierwsza (tak tak PIERWSZA!) wizyte u pani gin. Ciekawa jestem jak to tu bedzie wygladac czy za tyle czekania na wizyte dostane wreszcie upragnione poczucie bezpieczenstwa ze ktos o Nas dba...
pozdrawiam wszystkie brzuchatki
reklama
klementynka
Hej,
faktycznie suwaczek pozytywnie nastraja, przesuwając siedo przodu, najbardziej lubięjak sięukończony tydzień zmienia :laugh:
Żaba, dobrze będzie!!!!!
faktycznie suwaczek pozytywnie nastraja, przesuwając siedo przodu, najbardziej lubięjak sięukończony tydzień zmienia :laugh:
Żaba, dobrze będzie!!!!!
Podziel się: