xXc0r4l1n3Xx
Aktywna w BB
Dzień dobry, od jakiegoś czasu zastanawiałam się czy jeśli bobas urodził się w listopadzie to czy dostanie zaległe 500+ albo kosiniakowe jeśli wnioski zostały wysłane w lutym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
?Pieniążki...
błagam to są pieniądze nie pieniążki
A co to za różnicabłagam to są pieniądze nie pieniążki
wszystko tak zdrabniasz?A co to za różnica
Nie, ale czasem mówię tak do dziecka więc zdarza mi się tak mówić.wszystko tak zdrabniasz?
Obie formy są poprawne, więc w czym problem? Każdy może mówić jak chce i się mu podoba.błagam to są pieniądze nie pieniążki
Jeżeli złożyłaś wnioski w lutym, to już powinnaś mieć wypłacone, więc powinnaś wiedzieć czy wyrównali czy nie.Dzień dobry, od jakiegoś czasu zastanawiałam się czy jeśli bobas urodził się w listopadzie to czy dostanie zaległe 500+ albo kosiniakowe jeśli wnioski zostały wysłane w lutym.