reklama
Wróciły plamienia. W tej ciąży nawet nie zdążyłam przyzwyczaić się do myśli, że jestem w ciąży. I mnie to tak nie zszokowało.no nic, zobaczę co będzie z jutrzejszą betą. No ale chciałabym już wiedzieć w jedną, albo druga stronę.Na to Ci nie odpowiem ale może być też tak że ciąża jest młodsza. Spróbuj być dobrej myśli
Zadzwoniłam do mojego gina, powiedział, że beta rewelacyjna, dał receptę na heparynę i kazał przyjść w przyszłym tygodniu. To już będzie 7 tydzień, więc może będzie widać więcej. A teraz mam nie dźwigać, nie wspólżyć. Pytał czy nadal krwawi, bo jeśli tak, to miałabym przyjść od razu dziś.Beta ładna. Kurde. Kiedy masz kolejne USG ? Może warto wybrać się do kogoś innego, kto ma może lepszy sprzęt ?
KatJak
Fanka BB :)
No widzisz, jest może jednak jakaś nadzieja. Wiem że heparyna uratowała niejedna ciążę... Trzymam mocno kciuki. A teraz jedyne co możesz zrobić to zastosować się do zaleceń.Zadzwoniłam do mojego gina, powiedział, że beta rewelacyjna, dał receptę na heparynę i kazał przyjść w przyszłym tygodniu. To już będzie 7 tydzień, więc może będzie widać więcej. A teraz mam nie dźwigać, nie wspólżyć. Pytał czy nadal krwawi, bo jeśli tak, to miałabym przyjść od razu dziś.
reklama