@KatJak Kiedy masz wizytę?A masz jeszcze te plamienia ? Czy lekarz znalazł ich przyczynę ?
Okazało się że też jestem w ciąży. Już jestem na heparynie i z trudem czekam na wizytę ...
reklama
6 tygodni i 5 dni. I dokładnie tak wychodzi z USG i z ostatniej miesiączki.@Mouse86 to który z USG wychodzi u Ciebie tydzień ?
KatJak
Fanka BB :)
No to super. Stosuj się do zaleceń lekarza.6 tygodni i 5 dni. I dokładnie tak wychodzi z USG i z ostatniej miesiączki.
U mnie dziś równo 5 tydzień. Nie mam żadnych objawów i to mnie bardzo martwi.
Ty masz jakieś objawy ?
Tylko ból piersi. Czasem jak się najem, to mdłości. I czasami zawroty głowy, ale te mam często i bez ciąży.No to super. Stosuj się do zaleceń lekarza.
U mnie dziś równo 5 tydzień. Nie mam żadnych objawów i to mnie bardzo martwi.
Ty masz jakieś objawy ?
Witam. Chciałam się zapytać jak zakończyła się sytuacja z ciąża ? Jestem w takim samym położeniu i się bardzo martwię.Tylko ból piersi. Czasem jak się najem, to mdłości. I czasami zawroty głowy, ale te mam często i bez ciąży.
reklama
6 miesięczny synek właśnie leży obok mnie.Witam. Chciałam się zapytać jak zakończyła się sytuacja z ciąża ? Jestem w takim samym położeniu i się bardzo martwię.
Przygód w ciąży było mnóstwo. Nieregularny pęcherzyk, krwiak, cukrzyca ciążowa ,skracająca się szyjka, pessar... ostatecznie urodziłam w 37+6 chłopca 2750 i 49 cm.