reklama
ewelinanice
Fanka BB :)
hehe dziewczyny obiecuje ze zrobię zdjęci jutro rano...ale bez Natalki łóżka bo jeszcze nie skęcone ...nie wymienili mi jeszcze jednej części którą dali w innym kolorze .... jestem wypompowana sprzątaniem po tym remoncie ale nareszczie wszystko juz jest prawie na swoich miejscach Maja może przychodzić na świat
teri114
Dziewczyny super kąciki macie teraz tylko czekać na właścicieli ;-)
u nas tak skromnie tez tylko kącik bez żadnego szału
a właścicielka i tak najbardziej lubi duże łóżko rodziców i rano obowiązkowo dosypia na naszym łóżku dobrze że w nocy śpi w swoim łóżeczku bez problemu
PS falbanka nie z tej parafi ale zamawiałam dużego misia a przyszły duże pieski a już nie chciało mi się odsyłać wymieniać i tak zostało a to i tak na pół roku bo jak się materac da niżej to już falbanka tam sie nie zmieści
u nas tak skromnie tez tylko kącik bez żadnego szału
a właścicielka i tak najbardziej lubi duże łóżko rodziców i rano obowiązkowo dosypia na naszym łóżku dobrze że w nocy śpi w swoim łóżeczku bez problemu
PS falbanka nie z tej parafi ale zamawiałam dużego misia a przyszły duże pieski a już nie chciało mi się odsyłać wymieniać i tak zostało a to i tak na pół roku bo jak się materac da niżej to już falbanka tam sie nie zmieści
Załączniki
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Teri- bardzo ładnie!!! Falbanka się zmieści-będzie po prostu zachodzic na szufladę A Daria juz jaka duża. Sprawia wrażaenie starszej Śliczna jest.
ewelinanice
Załączniki
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ewelina- super!!!
reklama
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Sa-ra- super kącik! Łóżeczko takie jaśniutkie-bardzo mi się podoba