reklama
Ines75
Zaangażowana w BB
Kurczę.. wszystkie maluszkowe pokoiki/kąciki piękne.. jakaż to radość przy szykowaniu
Nieśmiało wrzucę i Antkowego kącika przymiarkę - ciasny, bo sypialnia malutka, ale jakoś się pomieścimy, mam nadzieję.. Literki będą wisiały inaczej, będą jeszcze ramki na zdjęcia na ścianie koło półeczki i zastanawiam się głęboko nad tym, czy potrzebny nam przewijak.. musiałby być taki na łóżeczko, bo komoda za wąska, a znów na łóżeczku już by przejścia brakowało. Będziemy się chyba po prostu gimnastykować z przebierkami na łóżku
Nieśmiało wrzucę i Antkowego kącika przymiarkę - ciasny, bo sypialnia malutka, ale jakoś się pomieścimy, mam nadzieję.. Literki będą wisiały inaczej, będą jeszcze ramki na zdjęcia na ścianie koło półeczki i zastanawiam się głęboko nad tym, czy potrzebny nam przewijak.. musiałby być taki na łóżeczko, bo komoda za wąska, a znów na łóżeczku już by przejścia brakowało. Będziemy się chyba po prostu gimnastykować z przebierkami na łóżku
Załączniki
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Ines- kącik śliczny:-)
Ja połozyłam przewijak na komodzie wzdłuż zamiast w poprzek, moze to będzie dla Was rozwiązanie.
Ja połozyłam przewijak na komodzie wzdłuż zamiast w poprzek, moze to będzie dla Was rozwiązanie.
Ines75
Zaangażowana w BB
Ines- kącik śliczny:-)
no właśnie.. może to jest rozwiązanie.. dzięki :-)
Ines75
Zaangażowana w BB
Ines- mam tą samą komodę dla Natali i tak jak Dmuchawiec mówi, też położyłam przewijak wzdłuż i jest ok. Jak sobię poradzę dzisiaj z prasowaniem i układaniem to wrzucę fotke
koniecznie pokaż foty i powiedz, czy jest wygodnie z takim ułożeniem przewijaka, bo komoda dość wysoka jest..
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Dziewczyny ja tak kładłam przewijak przy obu pszczołach i naprawdę jest dobrze
reklama
Ines75
Zaangażowana w BB
Ines- z tym przewijakiem jest ok na tej wysokości przynajmniej dla mnie (164cm )
Dziewczyny ja tak kładłam przewijak przy obu pszczołach i naprawdę jest dobrze
no to oki, dzięki dziewczyny! tak właśnie zrobię.. będzie ulga dla kręgosłupa
reklama