reklama
JUSTA19854
Fanka BB :)
Justa ślicznie ;-)
Ja się nad baldachimem/moskitierą zastanawiam ...
Dziś jak wkręcałam te kołeczki do przewijaka pod spodem żeby nie spadał z łóżeczka to się okazało, ze dziurki były za blisko i nie mieścił się więc musiałam wywiercić na nowo w większej odległości - moje łóżeczko jakies inne chyba jest, poza tym jak patrzę na Wasze to wydaje mi się, że mój górny poziom strasznie wysoko jest ustawiony ...
Ja się nad baldachimem/moskitierą zastanawiam ...
Dziś jak wkręcałam te kołeczki do przewijaka pod spodem żeby nie spadał z łóżeczka to się okazało, ze dziurki były za blisko i nie mieścił się więc musiałam wywiercić na nowo w większej odległości - moje łóżeczko jakies inne chyba jest, poza tym jak patrzę na Wasze to wydaje mi się, że mój górny poziom strasznie wysoko jest ustawiony ...
ewelinanice
Isis , Justa , bardzo ładne kąciki Maluszki będą zadowolone. Moje skręcanie kącika włanie przerwałam bo sie okazało że boki od łóąka dla Natalki nie są od tej kolekcji :/ ....i znów opóźnienie
Nayaa
Wszystkie przygotowałyście bardzo łade kąciki dla swoich dzieci
Ja się niestety nie mam czym pochwalić,bo nawet łóżeczka jeszcze nie mam a i tak wstawię je do siebie do pokoju,żadnych komód,nic bo ledwo łóżeczko upcham..Więc jak już się przeprowadzę na swoje M i urządzę pokój dla Małego to wtedy się pochwalę..Ale oby to ie trwało do któregoś roku życia
Ja się niestety nie mam czym pochwalić,bo nawet łóżeczka jeszcze nie mam a i tak wstawię je do siebie do pokoju,żadnych komód,nic bo ledwo łóżeczko upcham..Więc jak już się przeprowadzę na swoje M i urządzę pokój dla Małego to wtedy się pochwalę..Ale oby to ie trwało do któregoś roku życia
ewelinanice
Wyśle ze w poniedziałek bedę mogła pochwalić sie kącikiem moich dziewczynek ( bo w weeken jade na uczelnię i nic nie zrobię) ...własnie skręciliśmy łózeczko...mój Michał był przeciwny jak moja mama wierzy w zabobony ze łóżeczko skręca sie jak już sie dziecko urodzi
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Wreszcie mogę się pochwalić kącikiem naszej Helenki. Kącik niestety w salonie-sypialni. Ale to tak na początek
I jeszcze najświeższe zdjęcie pszczólek na niedzielnym spacerku:-)
Sorki,że w komodzie "troszke' nie poukładane. Najpierw muszę wszystko poprasować, a narazie tylko poprane i czeka. Odpuściłam póki co, najwyżej mąż poprasuje jak w szpitalu będęNie znoszę prasowania
Rzeczy małej mieszczą mi się w tych dwóch komodach widocznych na zdjęciu i w szufladzie łózeczka
I jeszcze najświeższe zdjęcie pszczólek na niedzielnym spacerku:-)
Sorki,że w komodzie "troszke' nie poukładane. Najpierw muszę wszystko poprasować, a narazie tylko poprane i czeka. Odpuściłam póki co, najwyżej mąż poprasuje jak w szpitalu będęNie znoszę prasowania
Rzeczy małej mieszczą mi się w tych dwóch komodach widocznych na zdjęciu i w szufladzie łózeczka
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama