reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

4 Kąty - Nasze domu, mieszkania, kąciki dla Bobasków

reklama
Kącik dla Filipka przygotowany ;-)

Zdjęcie0006.jpg

Zdjęcie0005.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0006.jpg
    Zdjęcie0006.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 271
  • Zdjęcie0005.jpg
    Zdjęcie0005.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 314
Justa ślicznie ;-)

Ja się nad baldachimem/moskitierą zastanawiam ...
Dziś jak wkręcałam te kołeczki do przewijaka pod spodem żeby nie spadał z łóżeczka to się okazało, ze dziurki były za blisko i nie mieścił się więc musiałam wywiercić na nowo w większej odległości - moje łóżeczko jakies inne chyba jest, poza tym jak patrzę na Wasze to wydaje mi się, że mój górny poziom strasznie wysoko jest ustawiony ... :eek:

Isis , Justa , bardzo ładne kąciki :) Maluszki będą zadowolone. Moje skręcanie kącika włanie przerwałam bo sie okazało że boki od łóąka dla Natalki nie są od tej kolekcji :/ ....i znów opóźnienie

Wszystkie przygotowałyście bardzo łade kąciki dla swoich dzieci :)
Ja się niestety nie mam czym pochwalić,bo nawet łóżeczka jeszcze nie mam :confused2: a i tak wstawię je do siebie do pokoju,żadnych komód,nic bo ledwo łóżeczko upcham..Więc jak już się przeprowadzę na swoje M i urządzę pokój dla Małego to wtedy się pochwalę..Ale oby to ie trwało do któregoś roku życia :-D

Wyśle ze w poniedziałek bedę mogła pochwalić sie kącikiem moich dziewczynek ( bo w weeken jade na uczelnię i nic nie zrobię) ...własnie skręciliśmy łózeczko...mój Michał był przeciwny jak moja mama wierzy w zabobony ze łóżeczko skręca sie jak już sie dziecko urodzi :p

Wreszcie mogę się pochwalić kącikiem naszej Helenki. Kącik niestety w salonie-sypialni. Ale to tak na początek:tak:
I jeszcze najświeższe zdjęcie pszczólek na niedzielnym spacerku:-)

P1220301.jpgP1220303.jpgP1220304.jpgP1220308.jpgP1220314.jpgP1220315.jpg

Sorki,że w komodzie "troszke' nie poukładane. Najpierw muszę wszystko poprasować, a narazie tylko poprane i czeka. Odpuściłam póki co, najwyżej mąż poprasuje jak w szpitalu będę:-pNie znoszę prasowania:sorry2:

Rzeczy małej mieszczą mi się w tych dwóch komodach widocznych na zdjęciu i w szufladzie łózeczka:tak:

Załączniki

• P1220301.jpg
    P1220301.jpg
    48,5 KB · Wyświetleń: 336
  • P1220303.jpg
    P1220303.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 321
  • P1220304.jpg
    P1220304.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 311
  • P1220308.jpg
    P1220308.jpg