reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

3 trymestr- jak się czujecie?

reklama
Asiek u mnie w domu tez sie robilo na slodko. Jak zrobilam dla mojego meza, to nie chcial jesc:-D Teraz robie bez cukru. Ogorki tylko sole, pieprze do smaku, zalewam smietana, jogurtem badz mieszanka smietany i jogurtu.
Wlasnie wrocilam z miasta. Upal niemilosierny i czuje, ze mi troche stopy i palce u rak nabrzmialy. Odpoczne pare minut i zabieram sie za sprzatanie.
Mowie Wam, ostatnio jakiegos powera dostalam. Przez pierwsze dwa trymetry tak nie mialam. A teraz pomimo upalu moglabym gory (no moze pagorki) przenosic:szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
no tak, jak napisala Mb_1, tylko smietana ( jogurt)sol i pieprz, ja lubie tez uzyc sosu knorra, ale tam moze byc cukier i to zawsze chemia!Asiek dawaj soli, pieprzu , troszke poczekaj zeby "przeszedl smaczek" i wcinaj!Smacznego :)i Beniaminka chyba juz pisala, ze najfajniejszy jest jogurt grecki, ja tez go uzywam, bo smakuje jak smietana

kurcze ale mi ten cukier skacze :/ godzine po sniadaniu 138, teraz chwile posprzatałam w domku i zaczełam czuć sie bardzo źle mierze cukier a tu 57, a jadłam jakies 1,5 godziny temu :(((

U mnie z kolei pojawiło się lekkie opuchnięcie przy kostkach i lekarz powiedział,żebym darowała sobie sól-a ja tak lubię słone potrawy-nie moge się zmusić do "niesolenia" -ale chyba trzeba będzie się ograniczyć chociaż. Poza tym przez te upały pocę się straszliwie :szok: Bardzo dokuczały mi też majtki-wszystkie mnie uwierały i od miesiąca jakiegoś chodzę bez majtek:-D Normalnie na beszczela :-D

U mnie z kolei pojawiło się lekkie opuchnięcie przy kostkach i lekarz powiedział,żebym darowała sobie sól-a ja tak lubię słone potrawy-nie moge się zmusić do "niesolenia" -ale chyba trzeba będzie się ograniczyć chociaż. Poza tym przez te upały pocę się straszliwie :szok: Bardzo dokuczały mi też majtki-wszystkie mnie uwierały i od miesiąca jakiegoś chodzę bez majtek:-D Normalnie na beszczela :-D

mam tak samo, ze najchetniej to bez majtalonów bym latała:-). Ale niestety nie mieszkam sama, wiec troche mi dziwnie:zawstydzona/y:. Zostaje mi prysznic 3 razy dziennie:tak:.

Asiek, przeczytałam o Twojej mizerii. Miałam ten sam zgrzyt....Ja lubiłam mizerię na słodko, słono-kwasno. Moj P. tylko sol i pieprz. Wiec robiłam 2 różne:sorry2: Jednak teraz zaczynam smakowac w tej tylko słonej, ale dodaje cytryny i czasami szczypte fruktozy czy cukru dla siebie, ale tak odrobinke na czublu łyżeczki i tez jest Ok :-)
Dziewczyny, o jacie :-) I mnie wszystkie majtki denerwują, gdzies jednak te sciagacze przy udach sie wpijaja i poce sie...wiec kiedy tylko moge chodze bez:tak:I spie obowiazkowo bez majteczek. A ze nie mam upławów jak sie obawialam z tym pessarem- tak sie naczytalam, ze to bedzie maskara. To chadzanie bez jest i mile i chyba zdrowe ;-)

reklama
Dziewczyny, o jacie :-) I mnie wszystkie majtki denerwują, gdzies jednak te sciagacze przy udach sie wpijaja i poce sie...wiec kiedy tylko moge chodze bez:tak:I spie obowiazkowo bez majteczek. A ze nie mam upławów jak sie obawialam z tym pessarem- tak sie naczytalam, ze to bedzie maskara. To chadzanie bez jest i mile i chyba zdrowe ;-)
U mnie jest to samo z gatkami , juz wszystkie masci na odparzenie wyprobowalam i stwierdzam Penaten jest beee:no:
Natomiast Bepanthen super:-)

Do góry