reklama
Asiek u mnie w domu tez sie robilo na slodko. Jak zrobilam dla mojego meza, to nie chcial jesc Teraz robie bez cukru. Ogorki tylko sole, pieprze do smaku, zalewam smietana, jogurtem badz mieszanka smietany i jogurtu.
Wlasnie wrocilam z miasta. Upal niemilosierny i czuje, ze mi troche stopy i palce u rak nabrzmialy. Odpoczne pare minut i zabieram sie za sprzatanie.
Mowie Wam, ostatnio jakiegos powera dostalam. Przez pierwsze dwa trymetry tak nie mialam. A teraz pomimo upalu moglabym gory (no moze pagorki) przenosic
Wlasnie wrocilam z miasta. Upal niemilosierny i czuje, ze mi troche stopy i palce u rak nabrzmialy. Odpoczne pare minut i zabieram sie za sprzatanie.
Mowie Wam, ostatnio jakiegos powera dostalam. Przez pierwsze dwa trymetry tak nie mialam. A teraz pomimo upalu moglabym gory (no moze pagorki) przenosic
Ostatnia edycja:
no tak, jak napisala Mb_1, tylko smietana ( jogurt)sol i pieprz, ja lubie tez uzyc sosu knorra, ale tam moze byc cukier i to zawsze chemia!Asiek dawaj soli, pieprzu , troszke poczekaj zeby "przeszedl smaczek" i wcinaj!Smacznego i Beniaminka chyba juz pisala, ze najfajniejszy jest jogurt grecki, ja tez go uzywam, bo smakuje jak smietana
karolinkare
Fanka BB :)
ja sie slabo czuje, ale to pewnie przez te upaly..... martwi mnie ze maluchy tak pra na dol az chodzic nie moge czasami ehhh uroki
She*shu
U mnie z kolei pojawiło się lekkie opuchnięcie przy kostkach i lekarz powiedział,żebym darowała sobie sól-a ja tak lubię słone potrawy-nie moge się zmusić do "niesolenia" -ale chyba trzeba będzie się ograniczyć chociaż. Poza tym przez te upały pocę się straszliwie Bardzo dokuczały mi też majtki-wszystkie mnie uwierały i od miesiąca jakiegoś chodzę bez majtek Normalnie na beszczela
U mnie z kolei pojawiło się lekkie opuchnięcie przy kostkach i lekarz powiedział,żebym darowała sobie sól-a ja tak lubię słone potrawy-nie moge się zmusić do "niesolenia" -ale chyba trzeba będzie się ograniczyć chociaż. Poza tym przez te upały pocę się straszliwie Bardzo dokuczały mi też majtki-wszystkie mnie uwierały i od miesiąca jakiegoś chodzę bez majtek Normalnie na beszczela
mam tak samo, ze najchetniej to bez majtalonów bym latała:-). Ale niestety nie mieszkam sama, wiec troche mi dziwnie. Zostaje mi prysznic 3 razy dziennie.
Beniaminka
Asiek, przeczytałam o Twojej mizerii. Miałam ten sam zgrzyt....Ja lubiłam mizerię na słodko, słono-kwasno. Moj P. tylko sol i pieprz. Wiec robiłam 2 różne Jednak teraz zaczynam smakowac w tej tylko słonej, ale dodaje cytryny i czasami szczypte fruktozy czy cukru dla siebie, ale tak odrobinke na czublu łyżeczki i tez jest Ok :-)
Dziewczyny, o jacie :-) I mnie wszystkie majtki denerwują, gdzies jednak te sciagacze przy udach sie wpijaja i poce sie...wiec kiedy tylko moge chodze bezI spie obowiazkowo bez majteczek. A ze nie mam upławów jak sie obawialam z tym pessarem- tak sie naczytalam, ze to bedzie maskara. To chadzanie bez jest i mile i chyba zdrowe ;-)
Dziewczyny, o jacie :-) I mnie wszystkie majtki denerwują, gdzies jednak te sciagacze przy udach sie wpijaja i poce sie...wiec kiedy tylko moge chodze bezI spie obowiazkowo bez majteczek. A ze nie mam upławów jak sie obawialam z tym pessarem- tak sie naczytalam, ze to bedzie maskara. To chadzanie bez jest i mile i chyba zdrowe ;-)
reklama
Saraa
U mnie jest to samo z gatkami , juz wszystkie masci na odparzenie wyprobowalam i stwierdzam Penaten jest beeeDziewczyny, o jacie :-) I mnie wszystkie majtki denerwują, gdzies jednak te sciagacze przy udach sie wpijaja i poce sie...wiec kiedy tylko moge chodze bezI spie obowiazkowo bez majteczek. A ze nie mam upławów jak sie obawialam z tym pessarem- tak sie naczytalam, ze to bedzie maskara. To chadzanie bez jest i mile i chyba zdrowe ;-)
Natomiast Bepanthen super:-)
Podziel się: