"jak nie wiesz co to..." Olu, proszę Cię, nie bądź taka złośliwa.Tak jak napisałam moje dzieci uczęszczały do żłobka/przedszkola w stylu montresstori więc nie wiem o jakich dywanach mówisz Jak nie wiesz co to, to wystarczą trzy sekundy w google grafika jak wyglądają sale w takich placówkach, ale zaoszczędzę Ci tego i porzucam przykładowe zdjęcia
Co do placówek państwowych nie wiem może w jakich małych miejscowościach nadal są dywany (kojarzy mi się to z noszeniem kapci jak za prlu), ale większość placówek się rozwija i wie że dywan to tylko problem. Rozumiem, że jednak Tobie chodziło tutaj o przepisy w związku z pandemią, ale z tego co widzę w wytycznych GIS to kazano usunąć rzeczy których nie da się prać (może mało wiem, ale dywany można prać )
O przynoszeniu zabawek aż zacytuję: "Ograniczenie to nie dotyczy dzieci ze specjalnymi potrzebami edukacyjnymi, w szczególności z niepełnosprawnościami. " - dla mnie jeżeli moje dziecko ma ukochanego Misia bez którego nie zaśnie to już jest specjalna potrzeba Co do pościeli - zarówno w "naszym" przedszkolu jak i w innych w Warszawie pościele dzieci mają swoje i nie wyobrażam sobie inaczej. Ja nawet do szpitala biorę swoją pościel bo dla mnie to niehigieniczne
Rysunku nie mogą zabrać? Błagam Cię, moja córka mi znosiła (i znosi) 200 kartek z jakimiś dwiema kreskami. Serio dawaj dane tego żłobka czy tam przedszkola (bo raz mówisz tak raz siak) bo to naprawdę niezły ewenement
Tak jak napisałam - dla mnie wątek jest zakończony bo w ogóle jest nie o tym. Rozumiem, że nie chcesz wysłać dziecka do żłobka - ja też nie jestem tego fanką, ale nie musiałaś jak się okazało później niesłusznie oskarżać swoich byłych koleżanek z pracy by się wytłumaczyć. Serio - można napisać nie poślę dziecka do żłobka bo po prostu nie chcę i tyle. Nie musisz robić czarnego pijaru
Ps. Jak klikniesz na mój profil masz taki cudowny przycisk "ignoruj" - polecam
Już tłumaczę : w przedszkolu w którym pracuję są dwa żłobki. Jeden zwykły a drugi unijny. Są też osobne wejścia. Lubisz łapać za słówka również uważam temat za zakończony.