Hej miesiaczka u mnie jest nieregularna. Okres mam w terminie zawsze kilka dni przed lub po od tego zaplanowanego przez kalendarzyk. Obecnie spóźnia mi się 4 dzień. Na teście ciążowym do 1 min była jedna kreska, potem zaczęła się pojawiać druga. Czy to oznacza, ze prawdopodobnie jestem w ciąży?
reklama
Rozwiązanie
Doskonale widać 2 kreseczke. GRATULACJE jesteś w ciąży
SleepingBeauty
Fanka BB :)
Tak, ja też taką bladą miałam
Patrycja35
Wszystko jest na ulotce...nie chce byc nie mila ale no kurde.........
Dozamnie88
Więc nie bądź niemiła, skoro nie chcesz.Wszystko jest na ulotce...nie chce byc nie mila ale no kurde.........
Po co robić coś wbrew sobie?
Mayred91
Jak dla mnie jest on pozytywny ale potwierdziła bym to bhcg bo miałam w zeszłym miesiącu podobnie że wyszła 2 nawet ciut wyraźniejsza kreska a beta niestety wskazywała brak i @ mnie odwiedziłaHej miesiaczka u mnie jest nieregularna. Okres mam w terminie zawsze kilka dni przed lub po od tego zaplanowanego przez kalendarzyk. Obecnie spóźnia mi się 4 dzień. Na teście ciążowym do 1 min była jedna kreska, potem zaczęła się pojawiać druga. Czy to oznacza, ze prawdopodobnie jestem w ciąży?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Test wskazuje na ciążę, ale jeśli nie jesteś pewna, to zrób badanie BetaHCG, żeby nie fiksować.
reklama
Onaszczesliwa2018
To samo pomyślałam ... skoro się nie chce to się olewa post i "idzie " dalej .. niestety coraz więcej ludzi nieposiada cechy takiej jak EMPATIA
Więc nie bądź niemiła, skoro nie chcesz.
Po co robić coś wbrew sobie?
reklama