reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

---

Muffinqa

Początkująca w BB
Cześć ,
Okres powinien być 22 grudnia , wczoraj zrobione 2 testy po południu , każdy innej firmy o innej porze . Czy to możliwe ze w końcu się udało ? 😆
W nowym roku ide do ginekologa i zaczelam brać kwas foliowy .
Pierwsze objawy ? Bol typowo jak na okres 😅 po zrobieniu testów jak ręką odjął ale za to piersi bolą .

Załączniki

• Messenger_creation_0FD36E62-9566-4DE1-A384-881140694169.jpg
    Messenger_creation_0FD36E62-9566-4DE1-A384-881140694169.jpg
    66,6 KB · Wyświetleń: 432
  • 20241223_180123.jpg
    20241223_180123.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 200
reklama
Cześć ,
Okres powinien być 22 grudnia , wczoraj zrobione 2 testy po południu , każdy innej firmy o innej porze . Czy to możliwe ze w końcu się udało ? 😆
Pierwsze objawy ? Bol typowo jak na okres 😅 po zrobieniu testów jak ręką odjął ale za to piersi bolą .
Ciaza, ciąża, test pozytywny jak widać :) gratulacje! Sporo dziewczyn na forum doszukuje się drugiej niewidocznej kreski i szuka objawów, ale tutaj nie ma wątpliwości. Powodzenia!🤞

Ciaza, ciąża, test pozytywny jak widać :) gratulacje! Sporo dziewczyn na forum doszukuje się drugiej niewidocznej kreski i szuka objawów, ale tutaj nie ma wątpliwości. Powodzenia!🤞
Przez ostatnie lata miałam praktycznie tak samo 🙈 Człowiek pod światło szukał 2 kreski , a tutaj Zaraz po nasikaniu na patyczek 2 tłuste krechy 😊

Cześć ,
Wcześniej nie suplementowalas kwasu foliowego ??

Wcześniej nie suplementowalas kwasu foliowego ??
Nie, ponieważ nie miałam w planach ciąży . Ten cały rok dal mi popalic . Po 13 latach rozstałam się z mężem , nie mogliśmy mieć dzieci ale to nie było Przyczyną rozstania . Potem poznałam nowego partnera i jakoś tak zaskoczyło od razu

Nie, ponieważ nie miałam w planach ciąży . Ten cały rok dal mi popalic . Po 13 latach rozstałam się z mężem , nie mogliśmy mieć dzieci ale to nie było Przyczyną rozstania . Potem poznałam nowego partnera i jakoś tak zaskoczyło od razu
Może tak los chciał ♥️ I to coś miłego na sam koniec roku . Cieszysz się czy mieszane uczucia narazie ?

Może tak los chciał ♥️ I to coś miłego na sam koniec roku . Cieszysz się czy mieszane uczucia narazie ?
Cieszę się bardzo 🤗 z byłym mężem 13 lat się starałam bez skutku z moim nowym partnerem wystarczyło raz 🙈 także wierzę w coś takiego że można za 1 Razem zajść , jestem tego Przykładem 😉 partner też się cieszy on przed zrobieniem testów juz czuł że jestem w Ciąży i dla niego to była formalność ale jak to czuł ? 🤣

Cieszę się bardzo 🤗 z byłym mężem 13 lat się starałam bez skutku z moim nowym partnerem wystarczyło raz 🙈 także wierzę w coś takiego że można za 1 Razem zajść , jestem tego Przykładem 😉 partner też się cieszy on przed zrobieniem testów juz czuł że jestem w Ciąży i dla niego to była formalność ale jak to czuł ? 🤣
a zdradzisz co było przyczyną niepłodności z byłym mężem? Gdzie leżał problem?

reklama
Do góry