reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

---

Kobiety nie zdają sobie sprawy z takiego pisania .zmieniłam faceta i wydarzyl się cud zaszłam w ciąży.
Trochę pokory zanim coś napiszesz bo te forum to ogólnie starania o ciążę.
Ludzie jeżdżą połowę polski do lekarza, wydają kupę kasy .
A ty twierdzisz że cud.
W cuda nie wierzę
Elo elo, ona nigdzie nie napisała że stał się cud. Aż wróciłam i przeczytałam od początku… 😂

Jak piszesz. To jest forum. Każdy się tutaj ma prawo wypowiedzieć. Mam nadzieję 🤔

Byłoby fajnie gdyby też każdy czytał ze zrozumieniem.

To Ty napisałaś, że autorka zaszła w ciąże BO ODPUŚCIŁA zostawiając męża.

Ja uważam, ze autorka zaszła w ciąże, bo tak jak napisała @jasani najprawdopodobniej miał problemy z płodnością (autorka napisała, że nie chciał wykonać podstawowego badania nasienia).

Po prostu napisałaś kompletną bzdurę. Krzywdzącą. I zamiast się przyznać do błędu i przeprosić to dalej idziesz w zaparte, że lepiej porzucić fajny związek, relację z powodu CHOROBY. Nikomu nie życzę źle, ale obyś kiedyś Ty nie została porzucona w chorobie skoro polecasz to innym :)

Tej skłonności do nadinterpretacji i dodawania sobie znaczenia to widać że w pracy w mediach się nauczyłaś. Ona nigdzie nie napisała w prost tego co jej zarzucasz, (dla jasności łopatologicznie zarzucasz jej tą opinię: zostawic bezpłodnego faceta i znalezc drugiego płodnego żeby sie z nim rozmnożyć) w sumie nawet czytając jej wypowiedź nie pomyślałam że chce kogoś zachęcić do zostawienia męża, a tym bardziej do zakańczania szczęśliwego zdrowego związku (tutaj tonują kosmos skąd Ci się to w jej wypowiedzi znalazło).

Mówisz dziewczynie że napisała że autorka zaszła w ciążę bo odpuściła zostawiając męża a ona nigdzie o jej mężu ani o zostawianiu nie wspomniała.

Nie bronie tutaj w żaden sposób opinii o odpuszczaniu, bo to tak nie działa i wystarczy znać biologię.

Ale kurde dziewczyny dopisujecie jakieś dzikie drugie historie i serio męczycie się strasznie dopisując jakieś nowe znaczenie do czegoś czego nie ma 😂😂😂

🍿

reklama
Elo elo, ona nigdzie nie napisała że stał się cud. Aż wróciłam i przeczytałam od początku… 😂

Jak piszesz. To jest forum. Każdy się tutaj ma prawo wypowiedzieć. Mam nadzieję 🤔

Byłoby fajnie gdyby też każdy czytał ze zrozumieniem.

Tej skłonności do nadinterpretacji i dodawania sobie znaczenia to widać że w pracy w mediach się nauczyłaś. Ona nigdzie nie napisała w prost tego co jej zarzucasz, (dla jasności łopatologicznie zarzucasz jej tą opinię: zostawic bezpłodnego faceta i znalezc drugiego płodnego żeby sie z nim rozmnożyć) w sumie nawet czytając jej wypowiedź nie pomyślałam że chce kogoś zachęcić do zostawienia męża, a tym bardziej do zakańczania szczęśliwego zdrowego związku (tutaj tonują kosmos skąd Ci się to w jej wypowiedzi znalazło).

Mówisz dziewczynie że napisała że autorka zaszła w ciążę bo odpuściła zostawiając męża a ona nigdzie o jej mężu ani o zostawianiu nie wspomniała.

Nie bronie tutaj w żaden sposób opinii o odpuszczaniu, bo to tak nie działa i wystarczy znać biologię.

Ale kurde dziewczyny dopisujecie jakieś dzikie drugie historie i serio męczycie się strasznie dopisując jakieś nowe znaczenie do czegoś czego nie ma 😂😂😂

🍿
Dziękuję bardzo za poparcie , tym bardziej że widzę jak łatwo można w internecie przypiąć łatkę taką a nie inną . Chcą znać resztę mojej historii nie ma problemu . 13 lat byłam wierną wspierającą żoną. Zostałam zdradzona i zostawiona dla innej . Teraz znacie zakończenie . Chciałam ułożyć sobie życie więc wiadomo jak to się potoczyło . Jeżeli cos złego napisałam wcześniej i ktoś sobie to dopowiedział to już nie moja sprawa, cieszę się bardzo z tego że będę mamą i proszę nie mieć mi za złe. Jeżeli nie podoba się komuś mój wpis zawsze może ominąć szerokim łukiem .
I tak jak napisałaś to forum jest dla każdego byłam w grupie starających i wiem jak to jest ale nigdy nie hejtowała bym innej kobiety za to że cieszy się z własnego szczęścia.

Widzę że tu niektóre Panie to mają chyba za bardzo wybujałą wyobraźnię. Weźcie skończcie dopisywać ludziom do życia historie z dupy bo wam się coś wydaje ale cóż każdy mierzy swoją miarą.
Muffinqa przykro, że musiałaś się tłumaczyć dlaczego rozstałaś się z mężem. Życzę dużo spokoju, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania 💕

Widzę że tu niektóre Panie to mają chyba za bardzo wybujałą wyobraźnię. Weźcie skończcie dopisywać ludziom do życia historie z dupy bo wam się coś wydaje ale cóż każdy mierzy swoją miarą.
Muffinqa przykro, że musiałaś się tłumaczyć dlaczego rozstałaś się z mężem. Życzę dużo spokoju, nudnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania 💕
Dziękuje za słowa otuchy ❤ 😘

reklama
Do góry