Morskawoda32
Fanka BB :)
Elo elo, ona nigdzie nie napisała że stał się cud. Aż wróciłam i przeczytałam od początku…Kobiety nie zdają sobie sprawy z takiego pisania .zmieniłam faceta i wydarzyl się cud zaszłam w ciąży.
Trochę pokory zanim coś napiszesz bo te forum to ogólnie starania o ciążę.
Ludzie jeżdżą połowę polski do lekarza, wydają kupę kasy .
A ty twierdzisz że cud.
W cuda nie wierzę
Jak piszesz. To jest forum. Każdy się tutaj ma prawo wypowiedzieć. Mam nadzieję
Byłoby fajnie gdyby też każdy czytał ze zrozumieniem.
To Ty napisałaś, że autorka zaszła w ciąże BO ODPUŚCIŁA zostawiając męża.
Ja uważam, ze autorka zaszła w ciąże, bo tak jak napisała @jasani najprawdopodobniej miał problemy z płodnością (autorka napisała, że nie chciał wykonać podstawowego badania nasienia).
Po prostu napisałaś kompletną bzdurę. Krzywdzącą. I zamiast się przyznać do błędu i przeprosić to dalej idziesz w zaparte, że lepiej porzucić fajny związek, relację z powodu CHOROBY. Nikomu nie życzę źle, ale obyś kiedyś Ty nie została porzucona w chorobie skoro polecasz to innym
Tej skłonności do nadinterpretacji i dodawania sobie znaczenia to widać że w pracy w mediach się nauczyłaś. Ona nigdzie nie napisała w prost tego co jej zarzucasz, (dla jasności łopatologicznie zarzucasz jej tą opinię: zostawic bezpłodnego faceta i znalezc drugiego płodnego żeby sie z nim rozmnożyć) w sumie nawet czytając jej wypowiedź nie pomyślałam że chce kogoś zachęcić do zostawienia męża, a tym bardziej do zakańczania szczęśliwego zdrowego związku (tutaj tonują kosmos skąd Ci się to w jej wypowiedzi znalazło).
Mówisz dziewczynie że napisała że autorka zaszła w ciążę bo odpuściła zostawiając męża a ona nigdzie o jej mężu ani o zostawianiu nie wspomniała.
Nie bronie tutaj w żaden sposób opinii o odpuszczaniu, bo to tak nie działa i wystarczy znać biologię.
Ale kurde dziewczyny dopisujecie jakieś dzikie drugie historie i serio męczycie się strasznie dopisując jakieś nowe znaczenie do czegoś czego nie ma