LadyCaro
Fanka BB :)
Tak, dokładnie tak mi lekarz powiedziałPoważnie z innym ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, dokładnie tak mi lekarz powiedziałPoważnie z innym ?
Proszę czytać ze zrozumieniem a nie od razu jedna zawyrokowała to reszta powiela jej myślenie , we wcześniejszym poście wyjaśniłam o co chodzi . Nie będę się rozpiaywać na temat swojego życia i co przeszłam .Zgadzam się z tobą.
To miało być zobaczcie zmieniłam partnera i stał się cud .tak to nie działa.
Nie wyobrażam sobie zmieniać partnera bo nie mogę zajść w ciążę.
Jestem z nim bo to ktoś kto daje mi spokoj. Szczęście i miłość. Nie przyszło mi do głowy. Pragnę dziecka ale nie kosztem małżeństwa.
Po prostu jest to dziwne, że rozpatrujesz to, że po zmianie partnera się udało w kategorii "cudu", że przez tyle lat się z innym nie udało, a wielkie zdziwnie, że udało się z nowym- No można się było tego spodziewać, nie jest to nic nadzwyczajnegoProszę czytać ze zrozumieniem a nie od razu jedna zawyrokowała to reszta powiela jej myślenie , we wcześniejszym poście wyjaśniłam o co chodzi . Nie będę się rozpiaywać na temat swojego życia i co przeszłam .
Nie do końca tak bym powiedziała. No niby się badałam i wszystko ze mną okej . Ale były partner zawsze mówił że wina leży pewnie po mojej stronie , a sam od siebie nic nie chciał robić .Po prostu jest to dziwne, że rozpatrujesz to, że po zmianie partnera się udało w kategorii "cudu", że przez tyle lat się z innym nie udało, a wielkie zdziwnie, że udało się z nowym- No można się było tego spodziewać, nie jest to nic nadzwyczajnego
No mam inne zdanie, jak ja bym się starała z nowym partnerem to spodziewałabym, że może się udać. Możesz myśleć tak jak myślisz, Twoje prawoNie do końca tak bym powiedziała. No niby się badałam i wszystko ze mną okej . Ale były partner zawsze mówił że wina leży pewnie po mojej stronie , a sam od siebie nic nie chciał robić .
i co uwierzyłaś mu, że wina jest po twojej stronie?Nie do końca tak bym powiedziała. No niby się badałam i wszystko ze mną okej . Ale były partner zawsze mówił że wina leży pewnie po mojej stronie , a sam od siebie nic nie chciał robić .
Powiem Ci, że ja jestem wierzącą, ale w sprawczosc modlitwy nie wierzę. Za to za moje powodzenie modliło się tak ze 4 osoby, a efekt jaki jest wiemyMusze się pomodlić o cud w takim razie
Po części tak, ale to było tokayczne musiało się Skończyći co uwierzyłaś mu, że wina jest po twojej stronie?