reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

---

reklama
Zgadzam się z tobą.
To miało być zobaczcie zmieniłam partnera i stał się cud .tak to nie działa.
Nie wyobrażam sobie zmieniać partnera bo nie mogę zajść w ciążę.
Jestem z nim bo to ktoś kto daje mi spokoj. Szczęście i miłość. Nie przyszło mi do głowy. Pragnę dziecka ale nie kosztem małżeństwa.
Proszę czytać ze zrozumieniem a nie od razu jedna zawyrokowała to reszta powiela jej myślenie , we wcześniejszym poście wyjaśniłam o co chodzi . Nie będę się rozpiaywać na temat swojego życia i co przeszłam .

Proszę czytać ze zrozumieniem a nie od razu jedna zawyrokowała to reszta powiela jej myślenie , we wcześniejszym poście wyjaśniłam o co chodzi . Nie będę się rozpiaywać na temat swojego życia i co przeszłam .
Po prostu jest to dziwne, że rozpatrujesz to, że po zmianie partnera się udało w kategorii "cudu", że przez tyle lat się z innym nie udało, a wielkie zdziwnie, że udało się z nowym- No można się było tego spodziewać, nie jest to nic nadzwyczajnego

Po prostu jest to dziwne, że rozpatrujesz to, że po zmianie partnera się udało w kategorii "cudu", że przez tyle lat się z innym nie udało, a wielkie zdziwnie, że udało się z nowym- No można się było tego spodziewać, nie jest to nic nadzwyczajnego
Nie do końca tak bym powiedziała. No niby się badałam i wszystko ze mną okej . Ale były partner zawsze mówił że wina leży pewnie po mojej stronie , a sam od siebie nic nie chciał robić .

Nie do końca tak bym powiedziała. No niby się badałam i wszystko ze mną okej . Ale były partner zawsze mówił że wina leży pewnie po mojej stronie , a sam od siebie nic nie chciał robić .
No mam inne zdanie, jak ja bym się starała z nowym partnerem to spodziewałabym, że może się udać. Możesz myśleć tak jak myślisz, Twoje prawo :)

Kobiety nie zdają sobie sprawy z takiego pisania .zmieniłam faceta i wydarzyl się cud zaszłam w ciąży.
Trochę pokory zanim coś napiszesz bo te forum to ogólnie starania o ciążę.
Ludzie jeżdżą połowę polski do lekarza, wydają kupę kasy .
A ty twierdzisz że cud.
W cuda nie wierzę

reklama
Do góry