VERONICA89
Fanka BB :)
kochana gratulacje aż mi uśmiech powrócił na twarzy. Te dolegliwości mnie chyba nigdy nie opuszczą ......Coś tam widać delikatnie, więc się dzieje
U mnie dzisiaj wygląda tak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kochana gratulacje aż mi uśmiech powrócił na twarzy. Te dolegliwości mnie chyba nigdy nie opuszczą ......Coś tam widać delikatnie, więc się dzieje
U mnie dzisiaj wygląda tak
gratulacje trzymam za Was kciuki dziewczynyWitajcie kochane co tam u Was słychać?
Bo powiem szczerze, że chyba się udało u mnie, dzis 28 dc. zrobilam test
Hejkochana gratulacje aż mi uśmiech powrócił na twarzy. Te dolegliwości mnie chyba nigdy nie opuszczą ......
7tydz4d termin mam na 17grudnia.Hej
Jak się czujesz kochana, mdłości męczą?
Mam cichą nadzieję, że w tej ciąży mnie ominą
Który to już tydzień u Cb i na kiedy termin?
Akurat wypadła majówka, więc idę dopiero w poniedziałek. W środę też się wybieram, by sprawdzić przyrost.7tydz4d termin mam na 17grudnia.
Nie liczą mi od @ ,bo miałam późniejszą owu.
Oj mdłości ,wymioty dają się we znaki nie mam czasami siły. Dobrze że mały dał mi teraz się zdrzemnąć,bo byłam nie do życia - on dalej śpiocha
Byłaś na becie?
Trzymaj się Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że szybciutko będzie upragniona ciążaWitajcie kochane jak się czujecie? Mam nadzieję, że czujecie Wasze dolegliwości ciazowe, bo u mnie niestety brak.
Miałam słabe przyrosty bety, zaczęłam plamić dostałam duphaston a dziś pojechałam do szpitala na izbę, pobrali mi krew i zrobili usg. Ciąża biochemiczna.
Także trzymam za Was kciuki, oby wszystko przebiegło pomyślnie
Dawajcie znać co Was
cześć, u mnie wszystko w miarę ok. Chodź pokarmu mam znikome ilości, mimo tego mały ciągnie cyca 2razy w dzień i w nocy. Ciąża się rozwija, wymioty powiedzmy że już powoli się wycofują, pomagają mi tabletki XONVEA. Niestety ślinotok mam taki, że wyjście moje na miasto wiąże się z dużą paczką chusteczek higienicznych , bez nich ani rusz.Hej dziewczyny
co słychać? Jak się czujecie ?