reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.

reklama
kochana gratulacje 🥰🥰🥰 aż mi uśmiech powrócił na twarzy. Te dolegliwości mnie chyba nigdy nie opuszczą ......
Hej 🥰
Jak się czujesz kochana, mdłości męczą?
Mam cichą nadzieję, że w tej ciąży mnie ominą 🙈
Który to już tydzień u Cb i na kiedy termin?

Hej 🥰
Jak się czujesz kochana, mdłości męczą?
Mam cichą nadzieję, że w tej ciąży mnie ominą 🙈
Który to już tydzień u Cb i na kiedy termin?
7tydz4d termin mam na 17grudnia.
Nie liczą mi od @ ,bo miałam późniejszą owu.
Oj mdłości ,wymioty dają się we znaki ☹️ nie mam czasami siły. Dobrze że mały dał mi teraz się zdrzemnąć,bo byłam nie do życia - on dalej śpiocha ☺️
Byłaś na becie?

7tydz4d termin mam na 17grudnia.
Nie liczą mi od @ ,bo miałam późniejszą owu.
Oj mdłości ,wymioty dają się we znaki ☹️ nie mam czasami siły. Dobrze że mały dał mi teraz się zdrzemnąć,bo byłam nie do życia - on dalej śpiocha ☺️
Byłaś na becie?
Akurat wypadła majówka, więc idę dopiero w poniedziałek. W środę też się wybieram, by sprawdzić przyrost.

Witajcie kochane😘 jak się czujecie? Mam nadzieję, że czujecie Wasze dolegliwości ciazowe, bo u mnie niestety brak.

Miałam słabe przyrosty bety, zaczęłam plamić dostałam duphaston a dziś pojechałam do szpitala na izbę, pobrali mi krew i zrobili usg. Ciąża biochemiczna.

Także trzymam za Was kciuki, oby wszystko przebiegło pomyślnie 😘

Dawajcie znać co Was 🌻🌼🌷

Witajcie kochane😘 jak się czujecie? Mam nadzieję, że czujecie Wasze dolegliwości ciazowe, bo u mnie niestety brak.

Miałam słabe przyrosty bety, zaczęłam plamić dostałam duphaston a dziś pojechałam do szpitala na izbę, pobrali mi krew i zrobili usg. Ciąża biochemiczna.

Także trzymam za Was kciuki, oby wszystko przebiegło pomyślnie 😘

Dawajcie znać co Was 🌻🌼🌷
Trzymaj się 😔 Bardzo mi przykro. Mam nadzieję, że szybciutko będzie upragniona ciąża

Hej dziewczyny:)
co słychać? Jak się czujecie ?
cześć, u mnie wszystko w miarę ok. Chodź pokarmu mam znikome ilości, mimo tego mały ciągnie cyca 2razy w dzień i w nocy. Ciąża się rozwija, wymioty powiedzmy że już powoli się wycofują, pomagają mi tabletki XONVEA. Niestety ślinotok mam taki, że wyjście moje na miasto wiąże się z dużą paczką chusteczek higienicznych , bez nich ani rusz.

A co u Was dziewczyny?

Pozdrawiam Was cieplutko 😘

reklama
Hej, chciałam trochę odkurzyć temat.

Przede wszystkim Dziewczyny, jak się czujecie? Te którym się udało, powiedzcie czy dziecko odstawiło się w którymś momencie samo czy karmicie dalej? Czy odczuwacie/odczuwałyście dyskomfort przy karmieniu?

Mi też się w końcu udało, ale jestem naprawdę na samym początku i żadnych dolegliwości, ale jestem bardzo ciekawa jak potoczyły się Wasze losy.

Serdeczności dla Wszystkich. 🤗

Do góry