reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.

Hej dziewczyny 🙂
U mnie dziś 27dc i na porannym teście blada różowa kreseczka 🥰
Na zdjęciu słabo uchwycona, ale taki aparat w tel🙈 @ spodziewałam się za około 2 dni, ale to tak plus minus. Test mam zamiar powtórzyć we wtorek.
To był nasz 7 cykl starań.
Z racji długiego weekendu na betę pojadę dopiero za tydzień - w poniedziałek i środę.
Już umówiłam wizytę na znanym lekarzu na 18 maja.
Super informacje! Kurde, można powiedzieć, że dopiero co dołączyłam, a Was tu wymiata dziewczyny (i bardzo dobrze 🥳). Mega się cieszę, Wasze historie dodają otuchy i nadziei. Trzymam za Ciebie @Aro12 kciuki!

reklama
Hej dziewczyny 🙂
U mnie dziś 27dc i na porannym teście blada różowa kreseczka 🥰
Na zdjęciu słabo uchwycona, ale taki aparat w tel🙈 @ spodziewałam się za około 2 dni, ale to tak plus minus. Test mam zamiar powtórzyć we wtorek.
To był nasz 7 cykl starań.
Z racji długiego weekendu na betę pojadę dopiero za tydzień - w poniedziałek i środę.
Już umówiłam wizytę na znanym lekarzu na 18 maja.
jaaa brawo gratuluję 😘🤩 ale świetna wiadomość, jak miło takie mile wiadomości czytać:)

Coś przeczuwałas czy totalnie na luzie podeszłaś? 🤔😆

jaaa brawo gratuluję 😘🤩 ale świetna wiadomość, jak miło takie mile wiadomości czytać:)

Coś przeczuwałas czy totalnie na luzie podeszłaś? 🤔😆
Jakieś 2 dni temu czułam jakby skurcze podobne jak na okres i to sprawiło, że lampka mi się zapaliła. Trwało to krótko może 30 minut 🤔W pierwszej ciąży miałam identycznie, gdzie do okresu był jeszcze czas.

U mnie jutro jest 27 dc., ale raczej się nie zanosi, w ciągu dnia karmie corke 2 razy, ale nocki to są teraz koszmarne 😱budzi mi się córa co 2h i leci do cyca 😔 tak jeszcze nie było.
Także szkoda gadać 😒

U mnie jutro jest 27 dc., ale raczej się nie zanosi, w ciągu dnia karmie corke 2 razy, ale nocki to są teraz koszmarne 😱budzi mi się córa co 2h i leci do cyca 😔 tak jeszcze nie było.
Także szkoda gadać 😒
W połowie poprzedniego cyklu starań odstawiłam całkowicie z dziennego kp. Teraz zostało nam na noc i raz w nocy. Wcześniej potrafiła dopominać się kilka razy wciągu dnia. Więc ten cykl był już całkowicie bez żadnego kp w dzień. Moim zdaniem to miało ogromny wpływ.
Córka w maju skończy 20 miesięcy.

Witajcie kochane 😘 co tam u Was słychać?

Bo powiem szczerze, że chyba się udało u mnie, dzis 28 dc. zrobilam test ;)

Załączniki

• db577e02-eb0b-43f0-bb54-f26654ca94a6.jpeg
    db577e02-eb0b-43f0-bb54-f26654ca94a6.jpeg
    18,9 KB · Wyświetleń: 57
reklama
Do góry