reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.

Hej dziewczyny 🙂
U mnie dziś 27dc i na porannym teście blada różowa kreseczka 🥰
Na zdjęciu słabo uchwycona, ale taki aparat w tel🙈 @ spodziewałam się za około 2 dni, ale to tak plus minus. Test mam zamiar powtórzyć we wtorek.
To był nasz 7 cykl starań.
Z racji długiego weekendu na betę pojadę dopiero za tydzień - w poniedziałek i środę.
Już umówiłam wizytę na znanym lekarzu na 18 maja.
Super informacje! Kurde, można powiedzieć, że dopiero co dołączyłam, a Was tu wymiata dziewczyny (i bardzo dobrze 🥳). Mega się cieszę, Wasze historie dodają otuchy i nadziei. Trzymam za Ciebie @Aro12 kciuki!

reklama
Hej dziewczyny 🙂
U mnie dziś 27dc i na porannym teście blada różowa kreseczka 🥰
Na zdjęciu słabo uchwycona, ale taki aparat w tel🙈 @ spodziewałam się za około 2 dni, ale to tak plus minus. Test mam zamiar powtórzyć we wtorek.
To był nasz 7 cykl starań.
Z racji długiego weekendu na betę pojadę dopiero za tydzień - w poniedziałek i środę.
Już umówiłam wizytę na znanym lekarzu na 18 maja.
jaaa brawo gratuluję 😘🤩 ale świetna wiadomość, jak miło takie mile wiadomości czytać:)

Coś przeczuwałas czy totalnie na luzie podeszłaś? 🤔😆

jaaa brawo gratuluję 😘🤩 ale świetna wiadomość, jak miło takie mile wiadomości czytać:)

Coś przeczuwałas czy totalnie na luzie podeszłaś? 🤔😆
Jakieś 2 dni temu czułam jakby skurcze podobne jak na okres i to sprawiło, że lampka mi się zapaliła. Trwało to krótko może 30 minut 🤔W pierwszej ciąży miałam identycznie, gdzie do okresu był jeszcze czas.

U mnie jutro jest 27 dc., ale raczej się nie zanosi, w ciągu dnia karmie corke 2 razy, ale nocki to są teraz koszmarne 😱budzi mi się córa co 2h i leci do cyca 😔 tak jeszcze nie było.
Także szkoda gadać 😒

U mnie jutro jest 27 dc., ale raczej się nie zanosi, w ciągu dnia karmie corke 2 razy, ale nocki to są teraz koszmarne 😱budzi mi się córa co 2h i leci do cyca 😔 tak jeszcze nie było.
Także szkoda gadać 😒
W połowie poprzedniego cyklu starań odstawiłam całkowicie z dziennego kp. Teraz zostało nam na noc i raz w nocy. Wcześniej potrafiła dopominać się kilka razy wciągu dnia. Więc ten cykl był już całkowicie bez żadnego kp w dzień. Moim zdaniem to miało ogromny wpływ.
Córka w maju skończy 20 miesięcy.

Witajcie kochane 😘 co tam u Was słychać?

Bo powiem szczerze, że chyba się udało u mnie, dzis 28 dc. zrobilam test ;)

Załączniki

• db577e02-eb0b-43f0-bb54-f26654ca94a6.jpeg
    db577e02-eb0b-43f0-bb54-f26654ca94a6.jpeg
    18,9 KB · Wyświetleń: 61
reklama
Do góry