reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.

reklama
reklama
No widać tam coś faktycznie.
Ja zaraz wam pokażę, jaki ja miałam blady 1 dzień po spodziewanej. [emoji28]
A teraz proszę bardzo, czekam na informację od lekarza, czy będzie synek, czy córcia. [emoji3059][emoji1766]
Głowy do góry dziewczyny!!!
IMG_20190924_131805.jpeg
IMG_20191204_192041.jpeg

Ja poszłam do lekarza za szybko, żeby mógł potwierdzić, że wszystko jest ok, było widwn na usg pęcherzyk, ale powiedział, że mam przyjść za 10 dni (czyt wieczność) a dla własnego spokoju zrobić betę i sprawdzić przyrost za 3 dni, bo "zdaje sobie sprawę, że nie wytrzymasz."
No i jak odebrałam wyniki nr 1 i widziałam że są w normie na tydzień, który teoretycznie mi przypada (z terminu ostatniej miesiączki) to byłam w niebie, ale dalej smutna, przerażona, że jednak coś nie tak... Po drugich wynikach się rozplakałam z radości, jak przy pozytywnym teście hahaha poczułam się, jakbym drugi raz się dowiedziała, że jestem w ciąży. [emoji28][emoji28][emoji2372]
No to mój jest wyrazniejszy, ale faktycznie cień cienia jest u Ciebie:p ja juz po pobraniu krwi. Niebawem sie okaże...

No czekam na wasze [emoji3059]
Koniecznie się później zapiszcie do wątku na forum z waszym miesiącem porodu [emoji1766]
Ja mam na maj.
Trzymam kciuki i wypatruje pozytywnych informacji od was. [emoji847]
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Mam nadzieje ze za 5 dni ta moja kreska nie zniknie [emoji23]
Twoj to nie taki calkiem blady:p Pięknie [emoji7]

Zrobilam dzisiaj rano kolejny, ale ten 25ml a nie jak popszedni 10ml. Nic mi nie wyszło. Nawet bladzioch. Możliwe, ze nie wykrywa jeszcze?
Może tak być :) chociaż 5 dni przed planowana miesiączka to też kawałek czasu jest. Beta da całkowita pewność.
Cześć dziewczyny :) jestem tutaj nowa, to mój 6 cykl starań:( okres powinnam dostać za 5 dni ale wiecie jak korci żeby wykonać test wcześniej ;p ja mam jakiegoś pecha do tych testów ;/ na zdj super czuły tylko rozlany ... ale ja jakiś cień cienia widzę ;p co myślicie ?
Cześć! :)
Kreska widoczna jest, ale test różany i nie sugerowalabym się nim, powtórz test albo skocz tez na betę :)

Cześć dziewczyny :) jestem tutaj nowa, to mój 6 cykl starań:( okres powinnam dostać za 5 dni ale wiecie jak korci żeby wykonać test wcześniej ;p ja mam jakiegoś pecha do tych testów ;/ na zdj super czuły tylko rozlany ... ale ja jakiś cień cienia widzę ;p co myślicie ?
Jeżeli test się rozlał to trzeba wykonać nowy. Nie patrz na to, że się kreska pojawiła bo skoro się rozlał to doszło do reakcji chemicznej i niekoniecznie musisz być w ciązy.

reklama
Do góry