Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana leć na betę jeszcze raz! Tyle Co powiemWracam do Was, bo w poniedziałek mialam dostać okres. Dzisiaj środa i cisza. W poniedziałek i wtorek miałam brązowy śluz w malej ilości. Sama juz nie wiem, co sie dzieje...
Twój to jak dla mnie 100% ciąża tylko za małe stężenie daj znać jak beta !No to mój jest wyrazniejszy, ale faktycznie cień cienia jest u Ciebie ja juz po pobraniu krwi. Niebawem sie okaże...
Gratulacje Mam nadzieje ze za 5 dni ta moja kreska nie zniknieNo widać tam coś faktycznie.
Ja zaraz wam pokażę, jaki ja miałam blady 1 dzień po spodziewanej. [emoji28]
A teraz proszę bardzo, czekam na informację od lekarza, czy będzie synek, czy córcia. [emoji3059][emoji1766]
Głowy do góry dziewczyny!!! Zobacz załącznik 1053284Zobacz załącznik 1053285
Twoj to nie taki calkiem blady PięknieNo widać tam coś faktycznie.
Ja zaraz wam pokażę, jaki ja miałam blady 1 dzień po spodziewanej. [emoji28]
A teraz proszę bardzo, czekam na informację od lekarza, czy będzie synek, czy córcia. [emoji3059][emoji1766]
Głowy do góry dziewczyny!!! Zobacz załącznik 1053284Zobacz załącznik 1053285
No to mój jest wyrazniejszy, ale faktycznie cień cienia jest u Ciebie ja juz po pobraniu krwi. Niebawem sie okaże...
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Mam nadzieje ze za 5 dni ta moja kreska nie zniknie [emoji23]
Twoj to nie taki calkiem blady Pięknie [emoji7]
Też mam na maj pozdrawiamNo czekam na wasze [emoji3059]
Koniecznie się później zapiszcie do wątku na forum z waszym miesiącem porodu [emoji1766]
Ja mam na maj.
Trzymam kciuki i wypatruje pozytywnych informacji od was. [emoji847]
Może tak być chociaż 5 dni przed planowana miesiączka to też kawałek czasu jest. Beta da całkowita pewność.Zrobilam dzisiaj rano kolejny, ale ten 25ml a nie jak popszedni 10ml. Nic mi nie wyszło. Nawet bladzioch. Możliwe, ze nie wykrywa jeszcze?
Cześć!Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa, to mój 6 cykl starań okres powinnam dostać za 5 dni ale wiecie jak korci żeby wykonać test wcześniej ;p ja mam jakiegoś pecha do tych testów ;/ na zdj super czuły tylko rozlany ... ale ja jakiś cień cienia widzę ;p co myślicie ?
Jeżeli test się rozlał to trzeba wykonać nowy. Nie patrz na to, że się kreska pojawiła bo skoro się rozlał to doszło do reakcji chemicznej i niekoniecznie musisz być w ciązy.Cześć dziewczyny jestem tutaj nowa, to mój 6 cykl starań okres powinnam dostać za 5 dni ale wiecie jak korci żeby wykonać test wcześniej ;p ja mam jakiegoś pecha do tych testów ;/ na zdj super czuły tylko rozlany ... ale ja jakiś cień cienia widzę ;p co myślicie ?
Tak wiem więcej czułych testów nie mam, jedynie 25 wiec zrobię dopiero za 5 dni. Mimo wszystko trzymacie kciukiJeżeli test się rozlał to trzeba wykonać nowy. Nie patrz na to, że się kreska pojawiła bo skoro się rozlał to doszło do reakcji chemicznej i niekoniecznie musisz być w ciązy.