reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

Julia- my z węzłami od samego urodzenia się borykamy. U nas są z tyłu główki. Wychodzą dwa i są równej wielkości. Teraz ich nie wyczuwam. Dr do której chodzimy (hematolog-onkolog) stwierdziła, że są wyczuwalne ale w normie. Teraz się dopytam co to znaczy, że są w normie.. Wyskakują jak małego infekcja łapie. Ponoć dość dużo maluchów boryka się z tym problemem i nie koniecznie musi to oznaczać coś złego.

reklama
Julia nie martw się. To nie musi oznaczać nic. To może być tylko zwykły zbieg okoliczności żelazo -węzły. To nawet nie musi być ze sobą połączone:-). My anemię mieliśmy od samego początku i węzły też.

A ja z innej beczki: znacie jakiś rewelacyjny krem do rąk,który już po pierwszym użyciu spowoduje,że dłonie nie będą spierzchnięte? Zaczęły się zimne dni,a moje dłonie już są szorstkie:sorry2: A gdzie tam zima....

reklama
Ja w zwiazku z wykonywana praca mam masakre na rekach:( jedyne co mi pomaga to ten czerwony krem do rak garniera(ten lubie na noc bo sie troche lepi) albo ten rozowy,nawet kilka razy dziennie uzywam i jest ok.Super pomaga kapiel rak w parafinie.

Do góry