reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Dominik jeszcze sie miesci ale jak dochodzi koc ten cienki spiworek i gruby kombinezon to juz na styk a te pasy niie sa chyba regulowane .....;/chyba bede musiala wyjac ten kolorowy wklad najwyzej ..:)

ja już dawno wyjęłam i jest dobrze, wkładam gruby koc i nie ma problemu wtedy, moja sąsiadka wozi swoją małą już drugą zimę i spokojnie się mieści:)
Pytanie z innej beczki: Czy wasze maluchy same już siadają?

Ostatnia edycja:
to jest osłonka, którą mieliśmy na wersji głębokiej. Stwierdziłam,że nie warto wydawać pieniędzy na oryginalny abc, więc doszyłam gumeczki i zaczepiam o stelaż:) taka moja mała oszczędność:)

ja też chciałam kupić, ale jak zobaczyłam jak to wygląda to, to stwierdziłam, że nie warto. A masz może osłonkę przeciwdeszczową? bo jakoś nie mogę nic dopasować?

zuza ... co do samodzielnego siadania ... to Malwinka nauczyła się tego jakiś tydzień temu. Opanowała siadanie z czworaków do perfekcji i teraz przynajmniej posiedzi chwilę na jednym miejscu ;-)

moja ma problem z raczkowaniem, ze względu na uszkodzenie splotu barkowego, ale dziś sama usiadła leżąc na pleckach :)

reklama
witam ! mam pytanie troche z innej beczki : ile spia wasze dzieciaczki w ciagu dnia ? moj maly coraz czesciej daruje sobie popoludniowa drzemke .. a jesli juz zasnie to dopiero po kilku probach "wkladania" do lozeczka .. przesypia cala noc, poranna drzemka ok. 1,5 h .. Bartus za dwa dni konczy 8 miesiecy i zastanawiam sie czy nie za szybko rezygnuje z popoludniowego spania..

Do góry