reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Dominik jeszcze sie miesci ale jak dochodzi koc ten cienki spiworek i gruby kombinezon to juz na styk a te pasy niie sa chyba regulowane .....;/chyba bede musiala wyjac ten kolorowy wklad najwyzej ..:)

ja już dawno wyjęłam i jest dobrze, wkładam gruby koc i nie ma problemu wtedy, moja sąsiadka wozi swoją małą już drugą zimę i spokojnie się mieści:)
Pytanie z innej beczki: Czy wasze maluchy same już siadają?

Ostatnia edycja:
to jest osłonka, którą mieliśmy na wersji głębokiej. Stwierdziłam,że nie warto wydawać pieniędzy na oryginalny abc, więc doszyłam gumeczki i zaczepiam o stelaż:) taka moja mała oszczędność:)

ja też chciałam kupić, ale jak zobaczyłam jak to wygląda to, to stwierdziłam, że nie warto. A masz może osłonkę przeciwdeszczową? bo jakoś nie mogę nic dopasować?

zuza ... co do samodzielnego siadania ... to Malwinka nauczyła się tego jakiś tydzień temu. Opanowała siadanie z czworaków do perfekcji i teraz przynajmniej posiedzi chwilę na jednym miejscu ;-)

moja ma problem z raczkowaniem, ze względu na uszkodzenie splotu barkowego, ale dziś sama usiadła leżąc na pleckach :)

reklama
witam ! mam pytanie troche z innej beczki : ile spia wasze dzieciaczki w ciagu dnia ? moj maly coraz czesciej daruje sobie popoludniowa drzemke .. a jesli juz zasnie to dopiero po kilku probach "wkladania" do lozeczka .. przesypia cala noc, poranna drzemka ok. 1,5 h .. Bartus za dwa dni konczy 8 miesiecy i zastanawiam sie czy nie za szybko rezygnuje z popoludniowego spania..

Do góry