reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

100 pytań do... :-)

Julia- my z węzłami od samego urodzenia się borykamy. U nas są z tyłu główki. Wychodzą dwa i są równej wielkości. Teraz ich nie wyczuwam. Dr do której chodzimy (hematolog-onkolog) stwierdziła, że są wyczuwalne ale w normie. Teraz się dopytam co to znaczy, że są w normie.. Wyskakują jak małego infekcja łapie. Ponoć dość dużo maluchów boryka się z tym problemem i nie koniecznie musi to oznaczać coś złego.

reklama
Julia nie martw się. To nie musi oznaczać nic. To może być tylko zwykły zbieg okoliczności żelazo -węzły. To nawet nie musi być ze sobą połączone:-). My anemię mieliśmy od samego początku i węzły też.

A ja z innej beczki: znacie jakiś rewelacyjny krem do rąk,który już po pierwszym użyciu spowoduje,że dłonie nie będą spierzchnięte? Zaczęły się zimne dni,a moje dłonie już są szorstkie:sorry2: A gdzie tam zima....

reklama
Ja w zwiazku z wykonywana praca mam masakre na rekach:( jedyne co mi pomaga to ten czerwony krem do rak garniera(ten lubie na noc bo sie troche lepi) albo ten rozowy,nawet kilka razy dziennie uzywam i jest ok.Super pomaga kapiel rak w parafinie.

Do góry