reklama
kazdy pyta to i ja zapytam
młodemu 2 dolne jedynki rosną krzywo tzn jedna bardziej do środka wchodzi a druga na zewnątrz nie jest to wielka róznica ale widac ja gołym okiem czy myślicie ze powinnam coś z tym zrobić??? ma któras taki dylemat??? bo nie wiem czy to zostawic czy leciec do dentysty z nim???
młodemu 2 dolne jedynki rosną krzywo tzn jedna bardziej do środka wchodzi a druga na zewnątrz nie jest to wielka róznica ale widac ja gołym okiem czy myślicie ze powinnam coś z tym zrobić??? ma któras taki dylemat??? bo nie wiem czy to zostawic czy leciec do dentysty z nim???
Pinka Mojemu też ten jeden ząbek rośnie lekko krzywo , i też właśnie nie wiem co z tym robić :/. Czy poczekać jak mu będą stałe rosnąć i w tedy przypilnować czy już udać się do ortodonty ?! też nie wiem :/. Poszperałam trochę i znalazłam taką wypowiedź pediatry :
http://dziecko.onet.pl/6,19114,2080,ekspert_artykul.html
Więc chyba nie ma się co przejmować i poczekać aż wyjdzie więcej ząbków
http://dziecko.onet.pl/6,19114,2080,ekspert_artykul.html
Więc chyba nie ma się co przejmować i poczekać aż wyjdzie więcej ząbków
Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak Wy robicie swoim dzieciom Kaszki na gęsto to jakiej firmy?
I czy taka kaszka jest cały czas gęsta, czy jak robi się chłodniejsza to też bardziej wodnista?
Zaczęłam popołudniu dawać Gabi kaszke łyżeczką taką gęstą, naprawdę jej posmakowała, dzisiaj np. była bananowa. ale moja Gabi nie wcinam w ciągu 5 minut i jak zrobiła się chłodniejsza to też zrobiła się z niej woda
kaszka była z bobovity mleczo-ryżowa.
I czy taka kaszka jest cały czas gęsta, czy jak robi się chłodniejsza to też bardziej wodnista?
Zaczęłam popołudniu dawać Gabi kaszke łyżeczką taką gęstą, naprawdę jej posmakowała, dzisiaj np. była bananowa. ale moja Gabi nie wcinam w ciągu 5 minut i jak zrobiła się chłodniejsza to też zrobiła się z niej woda
kaszka była z bobovity mleczo-ryżowa.
Wredniak jeśli o mleko kobiece to nie mam pojęcia bo już dawno nie karmie piersią i nie miałam jak spróbować ja po prostu robię bardzo gęsto że łyżka staje to nawet jak się rozpuści to i tak jest w miarę gęsta , a mój mały lubi taką gęstość Nie wiem tylko jak się zachowują kaszki Nestle bo tylko tych nie próbowałam
reklama
juliaidaro
Fanka BB :)
dziewczyny od kilku ygodni zauwazylam wezl chlonne za uszami Dominika powiekszone teraz widze jest ich wiecej czy orientujecie sie moze czy to normalne u niemowlat ???treaz owszem jest przezieiony i bierze leki jednak on ma to juz od dawna i zaczynam sie niepokoic ;/
Podziel się: