reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

Ja tez :) Ale chodzilo o cene...za 15 funtow mialam ten mega gruby i puchaty...i taaaki przyjemny...A za 11 chyba takie liche 'niewiadomoco'...

reklama
Miejmy nadzieje, ze pomoze- ale napisz koniecznie nam czy zadzialalo...

Papcia, ja tu sama miele, bo jest duza roznica w cenie miedzy mielonym, a nie...

Jak na razie działa :tak: Jestem happy :-)

A co do torby to też mam przygotowaną walizkę, z którą byłam na 2-tygodniowym urlopie. Trochę się obawiam, czy mnie nie zabiją wzrokiem w szpitalu, jak zobaczą z taka walizą... :nerd:

kasienka nie przejmuj sie, ja tez mam taka torbe na kolkach i z B. do porodu tez taka mialam i nikt nie patrzyl na mnie jak na idiotke ;-)

a juz Ci pokazuje :)
Holland and Barrett

Holland and Barrett - Linseed

lub

Holland and Barrett - Golden Linseed

a wszystkie mielone i w tabletkach plus oleje itd:
http://www.hollandandbarrett.com/pa...20&searchterm=flax seeds&rdcnt=1&showAll=true

W ogole mozesz na stronie kupic wlasnie, zamowic sobie tam darmowy katalog, albo znalezc jakis najblizszy, bo ja tam duzo rzeczy kupuje. Herbatke z lisci malin tez mozna tam dostac ;)

Dzieki wielkie :) slabo jednak szukalam, albo moglam zapytac, bo bylam w tym sklepie :)
W Tesco nie widzialam,ale make ziemniaczana za to tam znalazlam :)

Co do walizki, to tez biore taka na kolkach, chociaz jeszcze nie spakowalam...

kobitki mam takie pytanie... moj emek pracuje w kuchni no wiec ciagle z woda ma doczynienia... a wiec tez jego dlonie traca na wartosci... dokladniej to zaczyna mu skora pekac na palcach i dlonie sie strasznie wysuszaja stosujemy rozne kremy i czasami jest lepiej a czasami gorzej ale moze znacie jakies zabiegi na rece takie domowe co bym mu mogla zaaplikowac bo wiem ze jest chetny nawet bo samemu mu to przeszkadza a ja to nie za bardzo sie na tym znam a zreszta pomysly mi sie juz koncza:sorry2:

buziaczek ja slyszalam o moczeniou rok w cieplej oliwe(badz oleju) z dodatkiem cytryny... ale nie wiem czy dziala bo nie testowalam

a z cytryny to go nie bedzie pieklo?? nie chce zeby sie na mnie wkurzyl na mnie ze moze chce mu krzywde zrobic i na odszkodowanie licze:-)

Ostatnia edycja:
reklama
wlasnie o parafinie w salonach to akurat wiemy bo juz bylismy na takich tylko tak wlasnie sie zastanawialismy czy cos takiego mozna w domciu mu zafundowac bo jak on ma wolne to za chiny ludowe go na salon nie namowie bo az na tyle mi sie nie zgodzi... powiedzial ze jak cos wymysle to owszem pod warunkiem zeby w domke bo na swiom wolnym to on chce odpoczywac a nie bedzie po salonach pieknosci lazil...ohhh... kolesie sa do bani z takimi rzeczami chca ale w domu ...

o znalazlam takei cus http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=7&ved=0CEYQFjAG&url=http%3A%2F%2Fspec.pl%2Furoda%2Fpielegnacja%2Fdomowe-zabiegi-pielegnacja-dloni-parafina&ei=wNRLTfrcG4eqhAfOkqjyDg&usg=AFQjCNFTY1_nOtLgdmVto3CQUsHgjCRnlw

idem na sniadanie i na sklepy parafiny szukac:-)

Ostatnia edycja:
Do góry