reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

Nie musi Cie palic mocno w przelyku, ale moze sprobuj z rennie jednak?
Gdy ja leczylam moj zoladek pomagalo siemie lniane..naprawde dzialalo cuda.
Zalac musisz wrzatkiem i takie glutki wcinac, bo z tego co napisalas wydaje mi sie, ze masz cos jakby refluks (szczegolnie nie powinno ssac i bolec po jedzeniu w koncu...) A tabletki nie pomagaly ;)
Zmien troszke diete na lekkostrawna i ogranicz owoce i soki owocowe. A pijesz wystarczajaco?

reklama
Hmm no piję, ale może nie tyle ile powinnam, znaczy mniej niż 1,5l wody np. Postanowiłam wziąć na noc na wszelki wypadek Rennie, ale i tak budziłam się w nocy parę razy i paliło mnie w żołądku niemiłosiernie :( Zjadłam parę migdałów i w tym momencie nie czuję ssania ani palenia, ale muszę chyba skoczyć po to siemię lniane, o którym wspomniałaś.
Ale się dziadostwo przyplątało, nooo :/
Dzięki wielkie za pomoc!

barbara może spróbuj popijać wodę gazowaną? któraś z Marcjanek to polecała i mi bardzo pomogło:tak: a po zwykłej wodzie mnie strasznie pali:no:

madzikm ale mi się strasznie odbija, to chyba gazowane wody mogłyby wzmóc to odbijanie... :/

o tak tak! ja miałam problem, że nie mogło mi się odbić...

spróbuj z siemieniem lnianym, mielone nie ma pesteczek, naprawdę pomaga tylko nie każdy jest w stanie to wypić...

Ja mialam wrzody kiedys i jeszcze stosowalam takie mleczko, alugastrin, ale nie wiem czy mozna w ciazy (chyba nie)...

Siemie lniane bardzo pomaga, tak jak Madzik piszesz...nie kazdy jest w stanie je jesc, ale ja nawet lubilam :)

siemie lniane można kupić zmielone smakowe i dodac np do jogurtu w tedy nie jest takie smarkowate a wrecz bardzo dobre ja zwykłego nie byłam w stanie pić ani jeśc a to swego czasu szamałam aż mi sie uszy trzęsły

Pozwole sie wtracic;) mielone siemie bardzo szybko traci swoje własciwosci takze jesli juz to lepiej kupic zwykłe i samemu mielic bezposrednio przed zjedzeniem;)

reklama
Ola ja też nie wiedziłam więc dzieki musze jutro wyrzucić to co mam bo z pól roku leży w szafce

Do góry