reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

Zgodnie z informacją na opakowaniu dolałam mleka i troszeńkę posłodziłam - od razu lepiej się pije ;) I tak do końca ciąży...
Dzięki jeszcze raz za pomoc.

reklama
Miejmy nadzieje, ze pomoze- ale napisz koniecznie nam czy zadzialalo...

Papcia, ja tu sama miele, bo jest duza roznica w cenie miedzy mielonym, a nie...

tylko, ze H&B mam lokalnie, obok Greggs'a, a do tesco musze dojechac...pewnie i na targu sie znajdzie...

Hej
Mam do Was pytanko , tych ktore juz maja spakowana torbę do szpitala, bo mam problem . Gdy położyłam rzeczy ktore mam wziąźć ze sobą to wyszło ,że musze sie spakować w nalwiekszą walizke na kólkach(taka jak na wczasy dwutygodniowe z mężem) ale to chyba ,,lipa " jak mnie zobaczą z taka walizą to spytaja pani do porodu , czy do sanatorium?? Zmierzcie te Wasze torby ile maja na ile?? PROSZĘ.

Kasia, ja mam duza torbe, z ktora tutaj przyjezdzalam...
Prawda jest taka...ze i ciuchy mam dla siebie (wlaczajac szlafrok) i dla malucha...pampki... rozne bzdety i sie zrobila wielka paka... Wiec wiesz..;) damy rade!

ja mam 2 średnie - jedną ze swoimi koszulami, klapkami, kosmetykami i pampkami a drugą z ciuchami na wyjście dla mnie i Natki - tą przywiezie mi M w dniu wyjścia

reklama
Do góry