reklama
H
Harsharani
Gość
Miejmy nadzieje, ze pomoze- ale napisz koniecznie nam czy zadzialalo...
Papcia, ja tu sama miele, bo jest duza roznica w cenie miedzy mielonym, a nie...
Papcia, ja tu sama miele, bo jest duza roznica w cenie miedzy mielonym, a nie...
H
Harsharani
Gość
a juz Ci pokazuje
Holland and Barrett
Holland and Barrett - Linseed
lub
Holland and Barrett - Golden Linseed
a wszystkie mielone i w tabletkach plus oleje itd:
http://www.hollandandbarrett.com/pa...20&searchterm=flax seeds&rdcnt=1&showAll=true
W ogole mozesz na stronie kupic wlasnie, zamowic sobie tam darmowy katalog, albo znalezc jakis najblizszy, bo ja tam duzo rzeczy kupuje. Herbatke z lisci malin tez mozna tam dostac
Holland and Barrett
Holland and Barrett - Linseed
lub
Holland and Barrett - Golden Linseed
a wszystkie mielone i w tabletkach plus oleje itd:
http://www.hollandandbarrett.com/pa...20&searchterm=flax seeds&rdcnt=1&showAll=true
W ogole mozesz na stronie kupic wlasnie, zamowic sobie tam darmowy katalog, albo znalezc jakis najblizszy, bo ja tam duzo rzeczy kupuje. Herbatke z lisci malin tez mozna tam dostac
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Harsh, a gdzie Ty kupujesz siemie lniane? Bo albo za slabo szukalam, albo nie wiem gdzie szukac
a juz Ci pokazuje
Holland and Barrett
Holland and Barrett - Linseed lub Holland and Barrett - Golden Linseed
w tesco też można znaleść ;-)
H
Harsharani
Gość
tylko, ze H&B mam lokalnie, obok Greggs'a, a do tesco musze dojechac...pewnie i na targu sie znajdzie...
kasienka77
Fanka BB :)
Hej
Mam do Was pytanko , tych ktore juz maja spakowana torbę do szpitala, bo mam problem . Gdy położyłam rzeczy ktore mam wziąźć ze sobą to wyszło ,że musze sie spakować w nalwiekszą walizke na kólkach(taka jak na wczasy dwutygodniowe z mężem) ale to chyba ,,lipa " jak mnie zobaczą z taka walizą to spytaja pani do porodu , czy do sanatorium?? Zmierzcie te Wasze torby ile maja na ile?? PROSZĘ.
Mam do Was pytanko , tych ktore juz maja spakowana torbę do szpitala, bo mam problem . Gdy położyłam rzeczy ktore mam wziąźć ze sobą to wyszło ,że musze sie spakować w nalwiekszą walizke na kólkach(taka jak na wczasy dwutygodniowe z mężem) ale to chyba ,,lipa " jak mnie zobaczą z taka walizą to spytaja pani do porodu , czy do sanatorium?? Zmierzcie te Wasze torby ile maja na ile?? PROSZĘ.
H
Harsharani
Gość
Kasia, ja mam duza torbe, z ktora tutaj przyjezdzalam...
Prawda jest taka...ze i ciuchy mam dla siebie (wlaczajac szlafrok) i dla malucha...pampki... rozne bzdety i sie zrobila wielka paka... Wiec wiesz.. damy rade!
Prawda jest taka...ze i ciuchy mam dla siebie (wlaczajac szlafrok) i dla malucha...pampki... rozne bzdety i sie zrobila wielka paka... Wiec wiesz.. damy rade!
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
ja mam 2 średnie - jedną ze swoimi koszulami, klapkami, kosmetykami i pampkami a drugą z ciuchami na wyjście dla mnie i Natki - tą przywiezie mi M w dniu wyjścia
reklama
kasienka77
Fanka BB :)
ja ,,dałam dupy" ze szlafrokiem kupiłam piekny puchatyz grubej froty, ale zajmuje kupe miejsca.
Podziel się: