reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

100 pytań do... :-)

o to najwyzej drynkne do niej i powiem jej o tym glupim irytujacym problemie ale chiba zainwestuje w taki nawilzacz i olejek oby pomoglo! dziekuje wam marcjanki!!

reklama
a ja mam pytanie to mamus po raz kolejny- w czym sie rodzi? tzn co najlepiej miec na sobie w trakcie porodu?

ja miałam koszulę nocną tak mniej więcej do połowy ud, a u góry kilka guziczków, żeby zaraz po porodzie przystawić małą do piersi, no i była w kolorze czerwonym:-)
tak na wszelki wypadek żeby nie widać było żadnych ewentualnych plam, znalazłam pierwszą lepszą na allegro na wzór koszula nocna ciążowa do karmienia, porodu_XXXL (1284003574) moda.allegro - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

a to nie jest tak że w każdym szpitalu jest inaczej? że w niektórych trzeba zakładać ichnie kubraczki (czyli takie do bioder sznurowane przy szyi z tyłu że całe dupsko widać) ?

Futerko nasze szpitale sa biedne i lepiej na nie chyba nie liczyc w tej kwestii ;) poza tym te koszulki co Ty piszesz to chyba tylko na filmach sa ;)

futrzakowa nie wiem, możliwe...ja dostałam listę od położnej co mam mieć ze sobą do szpitala, i na niej było napisane że koszula do porodu, ale rzeczywiście w szpitalach różnie jest, tam gdzie rodziłam nie można było np mieć własnych ubranek dla dzieci, były opatulone w pieluszki tetrowe i rożki, czapeczki też miały szpitalne, dla Hani musiałam mieć tylko pampersy i chusteczki nawilżane, a moje ciuszki ubrali ją w dniu wypisu, będziesz musiała się zorientować jak jest u Was

Ja do porodu wzielam meza podkoszulke koloru bialego ahahhah:tak::tak: po porodzie wywaliłam do kosza.... pozniej po porodzie poszlam sie umyc i przebrałam sie w koszule juz taka normalna rozpinana z przodu.....................

reklama
te koszule, o których piszesz Futrzaku z gołym dupskiem, zapinane na szyi dają przy cesarce jak jedziesz na blok. przynajmniej u mnie tak było, a do normalnego porodu, koszulka z domu przed udo i w ciemnym kolorze

Do góry