reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
no łykam już 2 razy dziennie + witaminy, lekarzowi mówiłam ale on powiedział, że to się zdarza i tyle, pamiętam, że w dzieciństwie (jak rosłam) to też mnie tak bolały...

Moja znajoma bierze magnez tak jak Vetka- w sumie wychodzi 6 tabletek ale lekarz jej to zalecił nie tylko na podstawie wyników z badan ale właśnie na podstawie skurczy nóg, brzucha i drętwienia rąk. Ale z tego co pamiętam to jej to strasznie życie utrudniało!!!

Moja znajoma bierze magnez tak jak Vetka- w sumie wychodzi 6 tabletek ale lekarz jej to zalecił nie tylko na podstawie wyników z badan ale właśnie na podstawie skurczy nóg, brzucha i drętwienia rąk. Ale z tego co pamiętam to jej to strasznie życie utrudniało!!!

Magnez ogólnie źle się wchłania z tabletek dlatego tzreba brać go w naprawdę dużej ilości jesli sa objawy niedoboru

hej mam takie pytanie zwiazane z ta paskudna jesienna pogoda...otoz juz dosc dlugo meczy mnie katar albo po prostu zatkany nos...uzywam roznych kropelek do nasa najpierw mialam VICKS kropelki teraz mam SUDAFED czy wie ktos moze jak pozbyc sie tego zatkanego noska i czy te kropelki sa tak na serio bezpieczne?

buziaczek1 mnie laryngolog na nawracający katar przepisał wodę morską (psikać do 5 x dziennie) i 2 x dziennie nasivin soft do nosa. Powiem byłam sceptycznie nastawiona, ale jest poprawa. Jednak radzę poradzić się lekarza.

Buziak ponoc takie niezyty nosa,błon sluzowych to w ciazy norma,wcale nie musi to byc katar z przeziebienia,krople do nosa i sudafed nie powinny byc uzywane dłuzej niz 4dni bo mozna sobie jeszcze bardziej zaszkodzic i nie tylko bedac w ciazy.Ja polecam nawilzanie,kominek z olejkiem zapachowym,nawilzacz powietrza,masc majerankowa itd

mnie problem zapchanego nosa męczył 3 tygodnie, bo mamy zmianę pogody, zaczęli grzać, suche powietrze. wyłam, bo przez beton ani jeść, ani spać się nie dało. ulgę przynosiły kropelki Nasivin, one są bezpieczne, bo można stosować u małych dzieci. Kupiłam synkowi, zużyłam ja. uważałabym na stosowanie innych kropelek.
drugą metoda, która mi przyniosła ulgę, to kupiłam nawilżacz, a pani w aptece poleciła mi naturalny olejek eukaliptusowy. kilka-kilkanaście kropelek do nawilżacza i nosek mam odetkany, działa przeciwbakteryjnie, pomaga również przy kaszlu. można używać również zewnętrznie do masażu. synkowi robię masaż klatki piersiowej i od 3 dni po kaszlu ani śladu.

reklama
myslalam zeby drynknac do poloznej ale z taka glupota to mi glupio jej d.e zawracac bo nie wiem czy mnie nie wysmieje?:/

Do góry