reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
Byłam bardzo zadowolona:tak:, taki sam tylko z NUKa kosztował 185zł:sorry::baffled::baffled::szok: i niczym się nie różnił:no::sorry:, mój sprawdzał się na studiach, u sprzątaczek w pokoju się podłączałam i mleko ściągałam. W dobrych porywach to w ciągu 5 minut miałam 120ml mleka (w nocy po wieczornym odgazowanym Karmi);-);-).

mam takie pytanko do obecnych oraz przyszlych mamus! jakie mialyscie najbardziej dokuczliwe dolegliwosci w 2 trymestrze ciazy? ja mam dole kosci ogonowej i ostatnio cos mnie rwie w pochwie sorki za szczerosc ale jestem ciekawa czy to normalne?

kurcze... a ja gdyby mi brzuch nie rósł i nie miałabym przerwy w miesiączce to pewnie bym się nie kapnęła ż emoge byc w ciąży.. nie mam dolegliwości...nic w brzuchu nie czuję ... zupełnie jakby nic się nie działo...

mnie czasami mocno kłuje w brzuchu. ale lekarz powiedział, że to dziecko na nerwach mamusi gra :) łobuzica jedna :) a czasem też tak w pochwie kłuje, ale krótko i zaraz przechodzi. lekarz na usg powiedział, że wszystko jest w porządku, a dzis robiłam wyniki krwi i moczu. mam nadzieję, że tu też będzie ok. więc chyba to jednak tak musi byc, że cos tam nam dolega.

Własciwie to w tym drugim trymestrze czuje sie o niebo lepiej ale doskwiera pare rzeczy np: boli mnie krocze,czasem mam problem ze zmiana pozycji z lezenia;piersi bola a raczej same brodawki;zaczeły mi puchnac nogi,zaparcia,bol brzucha bo sie rozciaga.

reklama
Do góry