reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Byłam bardzo zadowolona, taki sam tylko z NUKa kosztował 185zł i niczym się nie różnił, mój sprawdzał się na studiach, u sprzątaczek w pokoju się podłączałam i mleko ściągałam. W dobrych porywach to w ciągu 5 minut miałam 120ml mleka (w nocy po wieczornym odgazowanym Karmi);-);-).
Marta1981
Rodzyneczka
Bosa, Karmi zawiera chmiela, który jest mlekopędny. Przy spadku laktacji zawsze mi pomagało.
buziaczek1
Fanka BB :)
mam takie pytanko do obecnych oraz przyszlych mamus! jakie mialyscie najbardziej dokuczliwe dolegliwosci w 2 trymestrze ciazy? ja mam dole kosci ogonowej i ostatnio cos mnie rwie w pochwie sorki za szczerosc ale jestem ciekawa czy to normalne?
H
Harsharani
Gość
Zgaga, puchniecie stop...budze sie z bolem brzucha, nie moge spac (jest 1 i za cholere nie usne...) ...itd....
futrzakowa
yea! to ja!
kurcze... a ja gdyby mi brzuch nie rósł i nie miałabym przerwy w miesiączce to pewnie bym się nie kapnęła ż emoge byc w ciąży.. nie mam dolegliwości...nic w brzuchu nie czuję ... zupełnie jakby nic się nie działo...
mnie czasami mocno kłuje w brzuchu. ale lekarz powiedział, że to dziecko na nerwach mamusi gra łobuzica jedna a czasem też tak w pochwie kłuje, ale krótko i zaraz przechodzi. lekarz na usg powiedział, że wszystko jest w porządku, a dzis robiłam wyniki krwi i moczu. mam nadzieję, że tu też będzie ok. więc chyba to jednak tak musi byc, że cos tam nam dolega.
Własciwie to w tym drugim trymestrze czuje sie o niebo lepiej ale doskwiera pare rzeczy np: boli mnie krocze,czasem mam problem ze zmiana pozycji z lezenia;piersi bola a raczej same brodawki;zaczeły mi puchnac nogi,zaparcia,bol brzucha bo sie rozciaga.
reklama
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
nogi, mnie w nocy napierniczają nogi
Podziel się: