reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

100 pytań do... :-)

ojojoj biedna jestes ja to przynajmniej nie mam biegunek ale po czosnku to bylo do przewidzenia ze tak cie wezmie bo on niestety ma zapach hmmm taki siobie:) ale mama nadzieje ze przeziebienie przeszlo i na darmo tej kuracji nie przechodzilas:-D :baffled:to mnie troszke uspokoiles a te plecy? ktos moze wie jak siobie z tym poradzic?

reklama
chyba za duzo chodze a to z powodu pracy ciagle na nogach i to moze faktycznie byc przyczyna ale tak w razie w to polozna zapytam w nexy tygodniu do uslyszenia!

buziaczek - ja to uczucie przejedzenia też mam bardzo często... nawet gdy sie nie przejem:/

a mnie z kolei pobolewa nie kość ogonowa a tak jakby kości sie rozchodziły po prawej lub lewej stronie między plecami a pośladkami... szczególnie jak dużo chodzę albo na spaerze z psem:-) ale tłumaczę sobie tym że wszystko mi się rozchodzi i tyle...

mnie się rozchodzą wiązadła i bolą mnie strasznie w nocy biodra i od nich całe nogi, nad ranem, to już czasem jest nie do zniesienia, jakby mi normalnie nogi rosły :-p lekarz mówi, że to od progesteronu (ciągle jeszcze biorę duphaston), plecy mnie bolą jak za dużo chodzę lub stoję, wtedy też mi twardnieje brzuch ale jak siądę to po 5-10 minutach wszystko wraca do normy, poczucie pełności też mam, chociaż zauważyłam, że jem już coraz mniej (żołądek mi się kurczy?) za to częściej jestem głodna. Na szczęście perystaltyka jelit wróciła do normy :-)

:-(o katjusza ja tez zauwazylam ze jem coraz mniej ale za to czesciej hmmm dziwne ale boje sie troche ze te bole w kosci ogonowej to cos powaznego bo w takim wczesnym okresie ciazy to chyba jeszcze nie powinny plecki mnie tak bolec??

Dopisuje się do bolących pleców:crazy::crazy:. Też malutko ale często już jem a jak przesadzę to mam wrażenie że pękam w szwach:tak:. Choć gdzieś wyczytałam że jak się ma bliźniaki to jedn dzidzia zajmuje u mamy miejsce żołądka. Ciekawe jak to będzie w praktyce!!!

kurcze gratulacje dla was trojga jak sie czujesz bo ja mam jedno i jestem taka ...rozdymana jak cos zjem a ty to pewnie dopiero! nie martw sie tylko do marca:) damy rade!!

reklama
Do góry