Ja mam tak samo, w zeszłym tygodniu przez 4 dni maszerowałam po lesie za grzybami, potem trzeba było je przerobić i tak chodziłam spać po 22-23, a w tym tygodniu przychodzę z pracy o 17-stej drzemka potem coś zrobię, a o 20-stej już zasypiam. I jak w takich sytuacjach zaplanować dzień?? Już nie wspomnę, że takie rzeczy jak prasowanie to potrafię ze 2 tygodnie przeciągnąć
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
Doris... ja już nie prasowałam ze 3 miesiące
Futrzaczku ja też Tylko na bieżąco swoje rzeczy albo dla eM jak gdzieś szliśmy a tak od połowy lipca się obijałam
Ale w poniedziałek stałam 2,5h przy żelazku, no jeszcze nie wszystkie sterty zniknęły, ale jest duuużo mniej
Ale w poniedziałek stałam 2,5h przy żelazku, no jeszcze nie wszystkie sterty zniknęły, ale jest duuużo mniej
E ja tam nawet bym nie wystała tyle przy żelazku :-):-):-). A jakby sie np. moja mam dowiedziała ze prasuje jakieś hołdy ubrań to by mi głowę ukręciła i zrobiła to za mnie. W sumie się jej nie dziwie- zależy jej na wnukach a stracha to już całej rodzinie napędziłam tymi szpitalami. Choć nie ukrywam ze cichaczem sobie odkurzam, wieszam pranie, trzepie posciel czy wycieram kurze w całym domu. Ale cisza ;-);-);-)to wie tylko mąż który luka z boku czy nie robię za duzo naraz
futrzakowa
yea! to ja!
bum bum bum trytyty?
Jesteś pozytywnie Crazybum bum bum trytyty?
Fusia
Fanka BB :)
ja uwielbiam prasować -ale córa mi sie pocha koło deski i sie boje ja spazycć ale prasowaćkocham moge prasować jak mi kros pozmywa naczynia zato
Fusia
Fanka BB :)
mi soie rozłazi spojenie łonowe i bolą mnie jakby okolice kostewokół e.. wiecie gdze i jakby mi miało tamtędy wszystko wyleciec niecierpie tego ale w poprzedniej ciązy też tak miałam to sie niemartwie teraz to pikus ale 2 tyg przed porodem to miałam wrażenie ze mi serio tam wszystko wyleci a miednica na pół pękniewitam dziewczynki mam takie pytanko czy ktoras z was moze w okolicach 15 16 tyg miewala okropne bole w okolicach kosci ogonowej czasami przeszkadzajace w chodzieniu? albo to uczucie takiej ciezkosci takiego jakby przejedzenia ale tak wlasciwie nie jedzac az tak duzo??macie jakies porady lub podobne doswiadczenia jak siobie z tym poradzic i dlaczego tak sie dzieje??
reklama
ja uwielbiam prasować -ale córa mi sie pocha koło deski i sie boje ja spazycć ale prasowaćkocham moge prasować jak mi kros pozmywa naczynia zato
Fusia ja się piszę na zamianę, ja akurat lubię zmywać, natomiast prasowania nie znoszę.
Podziel się: