reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

Ja mam tak samo, w zeszłym tygodniu przez 4 dni maszerowałam po lesie za grzybami, potem trzeba było je przerobić i tak chodziłam spać po 22-23, a w tym tygodniu przychodzę z pracy o 17-stej drzemka potem coś zrobię, a o 20-stej już zasypiam. I jak w takich sytuacjach zaplanować dzień?? Już nie wspomnę, że takie rzeczy jak prasowanie to potrafię ze 2 tygodnie przeciągnąć :)

reklama
Futrzaczku ja też :p Tylko na bieżąco swoje rzeczy albo dla eM jak gdzieś szliśmy ;) a tak od połowy lipca się obijałam ;)
Ale w poniedziałek stałam 2,5h przy żelazku, no jeszcze nie wszystkie sterty zniknęły, ale jest duuużo mniej :D

E ja tam nawet bym nie wystała tyle przy żelazku :-):-):-). A jakby sie np. moja mam dowiedziała ze prasuje jakieś hołdy ubrań to by mi głowę ukręciła i zrobiła to za mnie. W sumie się jej nie dziwie- zależy jej na wnukach a stracha to już całej rodzinie napędziłam tymi szpitalami. Choć nie ukrywam ze cichaczem sobie odkurzam, wieszam pranie, trzepie posciel czy wycieram kurze w całym domu. Ale cisza ;-);-);-)to wie tylko mąż który luka z boku czy nie robię za duzo naraz:)

witam dziewczynki mam takie pytanko czy ktoras z was moze w okolicach 15 16 tyg miewala okropne bole w okolicach kosci ogonowej czasami przeszkadzajace w chodzieniu? albo to uczucie takiej ciezkosci takiego jakby przejedzenia ale tak wlasciwie nie jedzac az tak duzo??:baffled:macie jakies porady lub podobne doswiadczenia jak siobie z tym poradzic i dlaczego tak sie dzieje??
mi soie rozłazi spojenie łonowe i bolą mnie jakby okolice kostewokół e.. wiecie gdze i jakby mi miało tamtędy wszystko wyleciec niecierpie tego ale w poprzedniej ciązy też tak miałam to sie niemartwie teraz to pikus ale 2 tyg przed porodem to miałam wrażenie ze mi serio tam wszystko wyleci a miednica na pół pęknie

reklama
Do góry