futrzakowa
yea! to ja!
hahha...no może
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem czy to nie jest osobiste pytanie ...bo w zasadzie wszędzie o tym piszą a ja jestem ciekawa jak to u was jest...czy robiłyście badania krwi na HIV ? pytam bo chyba wszędzie piszą że należałoby zrobić to badanie... mi tam ginek nic o tym nie mówił ...a w sumie ja nie przypominam sobie żadnych sytuacji że mogłabym się zarazić... jestem ciekawa czy wy dla świętego spokoju robiłyście albo czy ginkowie wam sugerowali to badanie?
W Niemczech HIV jest juz w pakiecie badan podstawowych i wykonywane u kazdej kobiety w ciazy.
ani sterylizatora nie używałam, ani podgrzewacza.używałyście sterylizatora do butelek? uważacie to za potrzebny gadżet?