reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

100 pytań do... :-)

reklama
malina dobre pytanie zadałaś:-D ja tez jestem krótko przed 30-tka a mam wrażenie ze moja cera ma z 40lat,po ciąży z Jamiem robią mi się pierwsze linie mimiczne obok oczu,na dodatek skóra przesuszona.W desperacji chciałam kupić serie Clinique ale trochę drogie są te kremy:sorry2:

ja tez nie mogę patrzeć na moją cerę... zakupiłam serię Biotherm-a (tylko że ja nie używam przeciwzmarszczkowych a meganawilżających-tak przed weselem doradziła mi kosmetyczka i chroniących cerę przed różnego rodzaju promieniowaniami... a serię Aquasource) i jestem zachwycona! ale co teraz zrobić jak już miesiąc na wychowawczym jestem i kasy brak? gryzę się z sumieniem... bo kosmetyki super... ale jeść tez trzeba...

Ostatnia edycja:
malinkaa ale zagięłaś mnie swoim pytaniem o kremy:-D mnie już 32 rok leci:-p a na półce żaden krem przeciwzmarszczkowy nie stoi:no: i chyba muszę dokładnie przejrzeć się w lustrze, bo ostatnio wysyłałam emka na zakupy i mówię mu "kup mi krem z Ziaji - ogórkowy" a on na to kupię Ci jakiś lepszy - przeciwzmarszczkowy:-D ale wrócił i stwierdził, że trzeba do miasta jechać i kupić, bo u nas nie ma:-p więc nadal ziajka na topie:tak:

dziewczyny, ja po ciąży miałam fatalną cerę. Ale skóra przyzwyczaja się do kremów i uzależnia. Od kilku miesięcy nie używam niczego, jedynie sporadycznie. Skóra wróciła do poprzedniego stanu. Tak samo zrobiłam z balsamem do ciała, bo mam bardzo suchą skórę na nogach. Początek był fatalny, bo aż mnie swędziało. Teraz używam tylko po kąpieli, skóra się odzwyczaiła od dodatkowego nawilżania i jej stan znacznie się poprawił. Wiem, że ciężko zrezygnować z takich kuracji, ale czasem na prawdę jest to potrzebne i nie trzeba zmieniać dobrego i taniego kremu na inny ;-)

Hahaha no dokładnie, ja teraz zauważyłam, że już na czole i w okolicach oczu robią mi się zmarchy :/ a całe życie tylko zwykłego kremu Nivea używałam, więc pojęcia nie mam jak dbać o tą moją pomarszczoną buzię.. poczytam Wasze rady i może mnie oświeci ;)

ja uważam że nie można nie używać kremu na twarz... chodzi chociażby o to by pomagać skórze chronić się przed wpływem środowiska/komputerów... ważne by dobrać rodzaj kremu potrzebny cerze... ja np zawsze myślałam że mam tłustą cerę a kosmetyczka od wizażu weselnego oświeciła mnie że nie mam tłustej cery a normalną tylko że używałam złych kosmetyków... od kąd używam nawilżaczy jest o niebo lepiej...

co do balsamów do ciała...nie muszę używać nawet po kąpieli/basenie... i to mnie rozleniwia... bo balsamy mimo wszystko pomagają zachować jędrność i witalność skórze...

tak więc z koncią się nie zgadzam:-)

malinka - a pijesz dużo wody? nawilżasz skórę? bo może brak ci po prostu wody...:-)

Ja sobie niewyobrazam wyjsc z domu ,ba nawet siedzac w domu, nie nałozyc kremu na twarz,wiem tez ze cera sie przyzwyczaja ale wtedy trzeba poprostu zmienic rodzaj albo firme kremu,tak samo jest np z szamponami do wlosow.Balsamow do ciała tez nie uzywam a to z czystego lenistwa i zapominalstwa,jak dostane w prezencie to mam go nawet rok;)

reklama
Do góry