reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 roczek :-)

reklama
widziałam też ten torcik na blogu:) napaliłam się na niego ale z myślą o 3 urodzinkach Hani, dla Zośki zrobię coś bardziej naturalnego ;-):-D

pabella, ja mam sprawdzoną śmietanę od lat, kupuję śmietanę Łowicką 36% o pojemności 500ml lub 250 w żółtym kartoniku, musi być koniecznie 36% bo robią też 30 i wygląda opakowanie tak samo. Ubijam ją mikserem dodaję cukier puder i jest tak sztywna, że łyżka stoi.

My myśleliśmy o jakiejś zabawce np. Fisher Price smartfonik telefonik V7443 (2081357851) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. bo Wiktorek lubi telefony. Albo o pilocie też Fp ale nie mogę go znaleźć. Te namiociki bardzo mi się podobają co je wstawiłyście, ale niestety mamy mało miejsca więc odpada taki namiot.
A tort robi moja mama ( nie wiemy jeszcze jaki), i mamy sporo gości więc nie wiemy jak zorganizować imprezę. Myślę o zrobieniu około 2 ciast, 2 sałatek ( z tuńczyka i z brokułami) i kanapki. Może coś jeszcze... Ajj mieliśmy salę zabaw z miejscem na zrobienie urodzić w galerii centrum, ale zamknęli ją ostatnio i zrobili z niej siłownię... :wściekła/y: [h=1][/h]

ale macie fajne ambitne tortowe plany! ja, ze względu na to, że to urodziny mojej córki postanowiłam właśnie nie zabierać się za robienie tortu... ;-) zlecę to fachowcom, czyli mojej teściowej i mojej siostrze bo inaczej to byłaby jedna wielka wtopa :-) za to dla gości planuję polędwiczki z indyka marynowane w marynacie korzennej i duszone w sosiku z czerwonego wina z dodatkiem skórki pomarańczowej, może porwę się na zrobienie browniego albo blondiego, bo to trudno zpieprzyć ;-) pewnie do tego też jakaś sałatka (może z bobu, bryndzy, jajka i rzodkiewki), może jakaś tarta szpinakowa... deska serów z orzechami i jakieś przekąski "na raz do pyska" :-)

co do prezentu też podobają mi się te namioty, może się szarpniemy na jakiś wypasiony (jak znajdziemy taki) :-)

reklama
a wiecie co, ja niezmiennie uwielbiam kredki bambino. Bo mielismy te crayola drewniane i w sumie prawie to samo, ale nie tak dobre...

A ten tort- mam na szczescie super sklep blisko, ktory sprzedaje naturalne barwniki. Benio nie lubi slodkiego i tak, wiec jesli zje to tylko ze wzgledu na kolor :)

Do góry