reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Oluś kurcze rzeczywiście nieciekawie w pracy. Mam nadzieję, że Ciebie oszczędzą w końcu tyle serca i wysiłku wkładasz w nią. Trzymaj się :)

Ja mam na 15:30 ;D no moja droga duży zbieg okoliczności ;)

Dziewczynki ja nie wiem co się ze mną dzieje, w sobotę obudziłam się o 6:30, dzisiaj o 7:00 nie wiem po co jak wolne mam i mogłabym poleniuchować w łóżku ::) W planach mam dzień gospodarczy z oknami włącznie - tylko cosik pogoda wybitnie nie do mycia okien - ciężkie chmury wiszą, może jeszcze w ciągu dnia sie wypogodzi.

reklama
Oluś kurcze rzeczywiście nieciekawie w pracy. Mam nadzieję, że Ciebie oszczędzą w końcu tyle serca i wysiłku wkładasz w nią. Trzymaj się :)

Ja mam na 15:30 ;D no moja droga duży zbieg okoliczności ;)

Dziewczynki ja nie wiem co się ze mną dzieje, w sobotę obudziłam się o 6:30, dzisiaj o 7:00 nie wiem po co jak wolne mam i mogłabym poleniuchować w łóżku ::) W planach mam dzień gospodarczy z oknami włącznie - tylko cosik pogoda wybitnie nie do mycia okien - ciężkie chmury wiszą, może jeszcze w ciągu dnia sie wypogodzi.

hej Moniś :)
ja za to koleny dzień nie wstaję przed 11 :laugh: dzisiaj siedzę sobie sama w domku i mam zamiar nadrobić zaległości w czytaniu ;)
pracą staram się nie przejmować..no cóż! będzie, co ma być..staram się jednak myśleć pozytywnie ;)
a z tym 4.09 to faktycznie nieźle..hihi.. ;D wymienimy się potem spostrzeżeniami :laugh: mam nadzieje, że samymi pozytywnymi ;)

hej Moniś :)
ja za to koleny dzień nie wstaję przed 11 :laugh: dzisiaj siedzę sobie sama w domku i mam zamiar nadrobić zaległości w czytaniu ;)
pracą staram się nie przejmować..no cóż! będzie, co ma być..staram się jednak myśleć pozytywnie ;)
a z tym 4.09 to faktycznie nieźle..hihi.. ;D wymienimy się potem spostrzeżeniami :laugh: mam nadzieje, że samymi pozytywnymi ;)

Oluś no właśnie - co ma być to będzie chociaż ja mam nadzieję, że będzie dobrze. Może dyro przejrzy na oczy jakiego sumiennego pracownika straci.

Ja wpadłam na chwilę w przerwie sprzątania - jeszcze jedno okno mi zostało i chyba na tym zakończę - poza tym chodzi za mną ciasto tylko jeszcze nie poszedł impuls do mózgu jakie ;D

Miłej lektury :)

Oluś no właśnie - co ma być to będzie chociaż ja mam nadzieję, że będzie dobrze. Może dyro przejrzy na oczy jakiego sumiennego pracownika straci.

Ja wpadłam na chwilę w przerwie sprzątania - jeszcze jedno okno mi zostało i chyba na tym zakończę - poza tym chodzi za mną ciasto tylko jeszcze nie poszedł impuls do mózgu jakie ;D

Miłej lektury :)

no i jak tam Moniś?? ciasto gotowe?? jaki impuls dotarł? :laugh:
a ja poczytałam trochę..poleniłam się, a po południu wyskoczyłam trochę po sklepach połazić, chciałam kupić sobie taką zwykłą kurtkę dzinsową- prostą do pasa, byłam w Levisie, Wranglerze, Lee, ale nic nie ma fajnego :( same jakieś takie powycierane na żółto.. ::) no nie podoba mi się ta moda i już! a teraz piwko trzeba otworzyć dla zrelaksowania się i pogapie się chyba w tv- Kogel-mogel zaraz :laugh:

no i jak tam Moniś?? ciasto gotowe?? jaki impuls dotarł? :laugh:
a ja poczytałam trochę..poleniłam się, a po południu wyskoczyłam trochę po sklepach połazić, chciałam kupić sobie taką zwykłą kurtkę dzinsową- prostą do pasa, byłam w Levisie, Wranglerze, Lee, ale nic nie ma fajnego :( same jakieś takie powycierane na żółto.. ::) no nie podoba mi się ta moda i już! a teraz piwko trzeba otworzyć dla zrelaksowania się i pogapie się chyba w tv- Kogel-mogel zaraz :laugh:

reklama
Do góry