reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Liczyłam przynajmniej na kilka stron do przeczytania ;)

Lapisku cieszę się bardzo, że w pracy ok :)

Oluś nie daj się poustawiaj wszystkich po kątach

Anuś niezapowiedziani z zagranicy ::) ło matko

Lecę pooglądać co na głównym wątku słychać, byłam u gina pożegnałam się, zbadał mnie jeszcze oczywiście jestem w tym cyklu bezowulacyjna więc znwou nie jest mi dane przynajmniej wmawiać sobie, że mam jakieś objawy ciążowe ;) ale co tam - nie smutam się, bo i tak nic nie pomoże a stanę się starym zmierzłym babsztylem :) W pracy mam nadzieję, że dzisiaj złapię oddech - bo ostatnie dwa dni... chyba ciężarówką podjadę do banku po wypłatę nadgodzin ;D Aha co do kierowcy - mam nadzieję, że się udało - od naszego pracownika jakis kuzyn jest na emeryturze górniczej i byłby zainteresowany dodatkową pracą - na razie mąż go testuje :) Odzywajcie się

Liczyłam przynajmniej na kilka stron do przeczytania ;)

Lapisku cieszę się bardzo, że w pracy ok :)

Anuś niezapowiedziani z zagranicy ::) ło matko

Lecę pooglądać co na głównym wątku słychać, byłam u gina pożegnałam się, zbadał mnie jeszcze oczywiście jestem w tym cyklu bezowulacyjna więc znwou nie jest mi dane przynajmniej wmawiać sobie, że mam jakieś objawy ciążowe ;) ale co tam - nie smutam się, bo i tak nic nie pomoże a stanę się starym zmierzłym babsztylem :) W pracy mam nadzieję, że dzisiaj złapię oddech - bo ostatnie dwa dni... chyba ciężarówką podjadę do banku po wypłatę nadgodzin ;D Aha co do kierowcy - mam nadzieję, że się udało - od naszego pracownika jakis kuzyn jest na emeryturze górniczej i byłby zainteresowany dodatkową pracą - na razie mąż go testuje :) Odzywajcie się

Aletko no szkoda :( niestety nie mamy takiego zasięgu niestety nie wiem jaką firmę mogłabym Ci polecić. Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć i bez problemu dzieciaki pojadą i przyjadą z obozu :)

Aletko no szkoda :( niestety nie mamy takiego zasięgu niestety nie wiem jaką firmę mogłabym Ci polecić. Mam nadzieję, że uda Ci się znaleźć i bez problemu dzieciaki pojadą i przyjadą z obozu :)

Kochane 30-stki odezwijcie się
Moniś ,Lapisku, Oluś gdzie Wy?

A 30-stki zagraniczne to juz wogóle zapomniały!!!
Majeczko kiedy Ty przylatujesz - mam nadzieje ,ze do tego czasu sytuacja zagrożeniowa sie unormuje.

A 30-stki zagraniczne to juz wogóle zapomniały!!!
Majeczko kiedy Ty przylatujesz - mam nadzieje ,ze do tego czasu sytuacja zagrożeniowa sie unormuje.

anusieńka pisze:

melduję się ;D
u mnie nic ciekawego.., wracam z roboty i padam.. :( na szczęście jutro już piątek, a potem 4 dni wolnego ::) ;D zamierzam odpocząć i poczytać trochę, no i pojeżdzić na rowerku jak się oczywiście pogoda poprawi ::)
moniolek pisze:
Moniś staram się, jak mogę :laugh: a co Ci jeszcze lekarz powiedział ???

Anusia jak tam zagraniczne odwiedziny?? ;)

Lapisku czemu do nas nie zaglądasz..???

Majka, TO-LA a co u Was Kobitki??

reklama
anusieńka pisze:

melduję się ;D
u mnie nic ciekawego.., wracam z roboty i padam.. :( na szczęście jutro już piątek, a potem 4 dni wolnego ::) ;D zamierzam odpocząć i poczytać trochę, no i pojeżdzić na rowerku jak się oczywiście pogoda poprawi ::)
moniolek pisze:
Moniś staram się, jak mogę :laugh: a co Ci jeszcze lekarz powiedział ???

Anusia jak tam zagraniczne odwiedziny?? ;)

Lapisku czemu do nas nie zaglądasz..???

Majka, TO-LA a co u Was Kobitki??

Do góry