reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
witam weekendowo :)

Anuś hop..hop :laugh: przełamuje jesienne klimaty, jak mogę- jestem i piszę ;D

Moniś ano działo się..działo.. ;) tylko, że coś objawów owu mało.. :mad: może się jajko zabunkrowało, albo co..?? ;D
w każdym razie dziś poprawimy :laugh: :laugh: :laugh: tak na wszelki wypadek ;) oj zazdroszczę Ci takich dni w pracy.. ::)

Sensi no to czekamy..czekamy.. ;) mocno trzymam kciuki! :)

Lapisku a co u Ciebie???

moniolek pisze:
A Wy jakieś plany na weekend?

A my jutro z rana samego jedziemy nad morze, tylko na weekend a cieszę się jakbyśmy conajmniej na 2 tygodnie jechali ;D

witam weekendowo :)

Anuś hop..hop :laugh: przełamuje jesienne klimaty, jak mogę- jestem i piszę ;D

Moniś ano działo się..działo.. ;) tylko, że coś objawów owu mało.. :mad: może się jajko zabunkrowało, albo co..?? ;D
w każdym razie dziś poprawimy :laugh: :laugh: :laugh: tak na wszelki wypadek ;) oj zazdroszczę Ci takich dni w pracy.. ::)

Sensi no to czekamy..czekamy.. ;) mocno trzymam kciuki! :)

Lapisku a co u Ciebie???

moniolek pisze:
A Wy jakieś plany na weekend?

A my jutro z rana samego jedziemy nad morze, tylko na weekend a cieszę się jakbyśmy conajmniej na 2 tygodnie jechali ;D

Ja właśnie zaliczyłam arbuza - sikanie gwarantowane i jeszcze tosty mi się przykleily do łapek, totalna porażka taka jestem objedzona.

Oluś o tak koniecznie dzisiaj poprawka :) ale Ci fajnie nad morze. Kurka od nas na weekend to się nie opłaca jechać tyle kilometrów :(

Ja właśnie zaliczyłam arbuza - sikanie gwarantowane i jeszcze tosty mi się przykleily do łapek, totalna porażka taka jestem objedzona.

Oluś o tak koniecznie dzisiaj poprawka :) ale Ci fajnie nad morze. Kurka od nas na weekend to się nie opłaca jechać tyle kilometrów :(

WITAM KOBITKI!
Melduje sie , ostatnio nie mam zabardzo czasu nawet czytac, chyba juz nie jestem na bierzaco. U mnie przygotowania pomalu do przeprowadzki, strasznie to upierdliwe. Troche mi zal, bo juz sie przyzwyczailam troche do tego miasta, ale chyba wczesniej tam bylam szczesliwsza wiec mam nadzieje ze jakos przetrwam to wszystko od poczatku. Staranka odwleczone na.. nie wiem kiedy nie najblizesze miesiace w kazdym razie. Dzisiaj zoladek mi wysiadl i taka jestem skolowana jakas, a mam troche roboty w domu. Takze pozdrawiam was serdecznie,  zakasam rekawy i lece. Trzymajcie sie kochane i nie wpadajcie w zadne depresje jesienne, bo kazda pora roku jest piekna... papa

WITAM KOBITKI!
Melduje sie , ostatnio nie mam zabardzo czasu nawet czytac, chyba juz nie jestem na bierzaco. U mnie przygotowania pomalu do przeprowadzki, strasznie to upierdliwe. Troche mi zal, bo juz sie przyzwyczailam troche do tego miasta, ale chyba wczesniej tam bylam szczesliwsza wiec mam nadzieje ze jakos przetrwam to wszystko od poczatku. Staranka odwleczone na.. nie wiem kiedy nie najblizesze miesiace w kazdym razie. Dzisiaj zoladek mi wysiadl i taka jestem skolowana jakas, a mam troche roboty w domu. Takze pozdrawiam was serdecznie,  zakasam rekawy i lece. Trzymajcie sie kochane i nie wpadajcie w zadne depresje jesienne, bo kazda pora roku jest piekna... papa

reklama
Do góry