Dzieki Dziewczyny , ze mnie tak milo witacie po moich pojawiam sie i znikam na BB
.
Kok.o, jak sie czujesz jako swiezutka Mamusia? Ja tez brzydliwa strasznie jestem ale przeciez te odchody z najkochanszej dupki na swiecie pachna rozami
.
Zuzanka, targi mam w Rimini - Sigep Targi gastronomiczne, ale widze czarno moja prezencje bo gila mam juz do kostek i moj Y tez zaczyna juz pochrzakiwac wiec pewnie lada chwila sie rozlozy. W Rumunii bylam do pracy, zaprojektowalismy brand sieci stacji benzynowych i bylismy zobaczyc jak wyszlo w realu. TSH mam zrobic po miesiacu brania euthyroxu, potem cala liste badan jak bede w Polsce w polowie lutego i wizyta u mojego ginekologa-endokrynologa. Do tego czasu chcemy zrobic jeszcze nasienie mojego Y i czekamy na przyzwolenie do staran.
Katiuszka, no ja niestety taka pisarka jak Ty nie jestem, na gadanego mi lepiej idzie. Ja pochwale Ci sie moja wyprawka
, kupilam reczniki dla przyszlej dzidzi i jak je pokazalam mamie to uslyszalam , ze takimi malymi recznikami to sobie moge pupke wytrzec. I na tym moja wyprawka na teraz sie zakonczyla. Za to dla naszych zwierzo-dzieci kupilismy superowe loza w Polsce .
Gatto, dawke zwiekszam co 10 dni i mama uwazac tylko czy mi serce nie telepie. Jak tak to mam wrocic na poprzednia dawke i ciagnac ja nastepne 10 dni i tak az dojde do 125. Narazie dzis pierwszy dzien na 50. Dziewczyny euthyroksowe - czy wy tez macie taki straszny apetyt i kurw...e co 5 minut?
Caterina1, dam Ci uaktualnienia pogody ze Swiata, od jutra w Marche ma padac snieg
. A ja swoja droga to cie podziwiam jak ty znosisz pacjentow w pracy. Ja jak bylam na pobraniu krwi to zanim pani mi sie wbila to juz krzyczalam ze mam odlot
.
Kasica, pogrzeb w necie bo kiedys znalazlam boszerny artykul o ziolkach i pisalao ze zadnych hormonow nie mozna brac. Moze uda mi sie to znow znalezc to Wam podesle.
Muma, mnie jakos wena na gotowanie przeszla , ostatnio miksuje to co mam w lodowce. Choc dzisiejsza zupka nie najgorsza wyszla.