reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

O widze, ze dzis pierwsza jestem.:eek:
Jak na razie z clo jest w porzadku, zobaczymy co bedzie dalej.
Hej Megi, witaj, fajnie, ze jestes:-)
Tak sie sklada, ze jestes w moim wieku i masz taki staz jak ja, tyle, ze ja sie duzo krocej staram. No i mi tez sie wydawalo, ze najpierw pojde na studia, pozniej znajde fajna prace, kariera i takie tam:-), a pozniej jak mi sie zachce to sobie strzele bobaska, a tu dupa, nie taka prosta sprawa:-(
W kazdym razie trzymam kciuki, zeby ci sie udalo i @ nie przyszla.

Ostatnia edycja:
reklama
Tak se wszystkie strzelilysmy. Przemadrzale basztyle. Se myslaly ze to bedzie hop siup i bobas - a tu dupa blada. Teraz po katach chodzimy i skomlemy z zalu

Hejka

Pytasz o zainteresowania itp...itd... hmmmmm lubię bardzo moją pracę, a po pracy oglądanie namiętnie filmów (sensacja, romanse, obyczajówka tylko nie horrory), może to głupie ale z M namietnie też gramy w gierki komputerowe i na konsolce :zawstydzona/y:, urodzinki mam za 24 dni :laugh2::baffled: (muszę rozkminić wstawianie suwaczka:))RAK) No, na koniec zamieszkuję war.-maz. :)

Ja też lubię oglądać filmy, ale jakoś wiecznie czasu mi brakuje. Powiem szczerze, że jak nastały ciepłe dni to praktycznie nie ma mnie w domu :-) A najbardziej lubię komedie i romanse :tak: I nic się nie przejmuj-my też z M ciupiemy w playa:laugh2:

O widze, ze dzis pierwsza jestem.:eek:
Jak na razie z clo jest w porzadku, zobaczymy co bedzie dalej.
W kazdym razie trzymam kciuki, zeby ci sie udalo i @ nie przyszla.

Suri mi też nic nie było po clo. Żadnych objawów wewnętrznych ani zewnętrznych. Przynajmniej na początku. Trzymam kciuki, żeby się powiodło. Ja zaczęłam brać clo i od razu zaszłam :-) Skończyło się tak, a nie inaczej, ale przynajmniej wiem, że mogę zaciążyć :tak:

A ja dziś byłam upuścić troszkę krwi :baffled: Jeszcze nasłuchałam się od jakiś bab przed wejściem do gabinetu jaka ta pielęgniarka jest niezdarna, bo nie umie pobierać krwi. Albo dziubie igłą kilka razy albo zostawia krwiaka...Trzęsłam dupką jak się patrzy, ale okazało się, że niepotrzebnie. Kobitka bardzo miła. Fakt faktem kłuła mnie dwa razy, ale nie wynikało to z tego, że była daremna tylko musiała pobrać mi krewkę z żyłki i palucha :-) Wynik z cukru miałam na miejscu i jest idealny. Reszta będzie jutro i jutro też idę do lekarza. Ciekawe co mi tam wyjdzie i jaką diagnozę postawi lekarz :confused: A jak Wam dzisiaj zleciał dzień?
Lolitko lepiej Ci już dzisiaj czy nadal nerwy biorą górę?
Alisa79 ja dziś też robiłam tf3 i tf4 więc jutro Ci napiszę jakie miałam wyniki i jakie są normy

Nicola

Deprecha mnie zlapala. Jakos mnie to wszystko przytloczylo w stopniu ktorego sie nie spodziewalam. Taki ciezar czuje na sobie ze az ciezko mi chodzic

Nicola
Deprecha mnie zlapala. Jakos mnie to wszystko przytloczylo w stopniu ktorego sie nie spodziewalam. Taki ciezar czuje na sobie ze az ciezko mi chodzic

Rozumiem Cię...wiem jak czekałaś na tą pierwszą wizytą. Zresztą każda z nas chciałaby już, najlepiej tu i teraz...No więc wszelkie przeciwności losu, które nas spotykają, pomimo, że na początku nas dobijają to jednak z biegiem czasu potrafią wzmocnić. Tylko czemu ciągle jest po górkę? :-(

Witajcie Dziewczynki1

Nikola, to czekam razem z Tobą na wyniki :)
Jak byłam w szpitalu, to ręce mi strasznie posiniaczyli, ale zagoiło się jak na psie ;)

Lolitka, Ty i depresja? - Nie pasuje! Toć Ty mocna kobita jesteś. My tu wszystkie w Ciebie wierzymy, a nie jakąs tam Irlandię:tak:
Przytulam Cię, nie martw się tak, porób badania, zobaczysz, szybko zleci... Będziemy razem podchodzić do staranek :) Ja tez nie wiem, czy w sierpniu juz będę wyjałowiona z bakterii....Tez mnie to dołuje, ale zbieram siły na walkę!!!

Suri, urodzenie dziecka wydawało mi się całkiem prosta i naturalna rzecza. Dziś to dla mnie wyczyn... Trudniejsze niż wszystkie egzaminy świata plus doktorat.

Dzień zlatuje tak byle jak.
@ rozhulała się na dobre, co mnie wyjątkowo cieszy.
Od 16.00 wiszę na tel. i dzwonię do speca i nie podnosi słuchawki. Więc zaraz jadę tam z moim M., będę się dobijać do drzwi, aż mnie wpuści i uzgodnimy termin.
Na razie!

Ostatnia edycja:
Dzień zlatuje tak byle jak.
@ rozhulała się na dobre, co mnie wyjątkowo cieszy.
Od 16.00 wiszę na tel. i dzwonię do speca i nie podnosi słuchawki. Więc zaraz jadę tam z moim M., będę się dobijać do drzwi, aż mnie wpuści i uzgodnimy termin.
Na razie!

Jak wrócisz od lekarza to daj znać co Ci się udało ustalić. Nie wiem czy dzisiaj mi się uda to przeczytać, bo wy dosyć późno piszecie (jak na takiego śpiocha jak ja :-D), ale jutro na pewno tego nie pominę :-) Czekam na dobre informacje

reklama
Do góry