reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Aleczku ja caly czas podczytuje co na watku sie dzieje.... olimpiada sie konczy w niedziele wiec powiedzmy ze bede miala wiecej czasu:-D:tak::-) ale we wtorek ide na mecz (zreszta jutro rowniez) a w srode wyjezdzam do soboty do Zakopca na skoki... wiec znowu znikne ;-)

reklama
Cześć Kobietki:-)

Bardzo, bardzo dziękuję Wam za wszystkie życzenia:happy::happy:

Kajduś wracaj szybko do pełni sił. Jeszcze raz serdczne gratulacje i uściski dla Filipka:happy:
Anuś:-)
Onna co się dzieje?
Esch weź ze sobą do Zakopca
************************************************** moga się przydać ;-)
Antilko fajnie popodgladac takie serduszko:-) Super, że jestes juz spokojna:tak:
Alek jak Twoje samopoczucie? Jakieś zachcianki?

Sensi dziękuję, staram sie wierzyc, że wszystko bedzie dobrze:tak: ale ostatnio coraz czesciej zaczynam panikować:baffled:, coraz wiecej myslę o porodzie i mąz musi mnie "prostowac" . Wczoraj pogadałam z położną na temat: "....O Boże, jak ja sobie poradzę :szok:......?" troche mnie ta rozmowa uspokoiła....tylko nie wiem na jak długo:confused:.
Dzisiaj wizyta, oby wszystko było ok.

Pozdrawiam 30+:-)

witajcie:-)
Esch mecz ważna rzecz;-):-D:rofl2: baw się dobrze, ale zaglądaj;-)
Vonko jasne, że na wizycie będzie wszystko dobrze:tak::-) a potem na zakupy..:rofl2: daj znać wieczorkiem, jak było i co kupiłaś ładnego:-)
Ja czuje się coraz lepiej, mdłości od paru dni jakby mniejsze, spać mi się nie chce, chyba idzie ku lepszemu:-D Jutro jedziemy nad morze, a od 1 września remoncik:szok: mąż będzie ze mną w domu aż 2 tygodnie:happy:
miłego dnia Kobitki:-)

Oluś uważaj na siebie i nie tylko :-) nad morzem - żadnych podejrzanych knajpek i rybek smażonych - bo to olej z czerwca:-):-D no i w ogóle sie oszczędzaj. I ze słonkiem nie przesadzaj.....MAm nadzieję ,ze macie wygodne autko ,zeby Cię nie wytrzęsło .

Powdychaj jodu i naładuj akumulatorki bo następny raz to dopiero po urodzinach dzieciaczka:-):-D buziaki i bezpiecznego powrotu. A do jakiej miejscowości jedziesz ? moze jak wrócisz to u mnie bedize już po?:confused:

Anusia ma się rozumieć, że będę uważać:-D jedziemy do Białogóry, podobno piękne miejsce z czyściutką plażą i pięknymi iglastymi lasami:-) Kochana jak się u Ciebie coś zadzieje, to koniecznie sms'ik:tak: Wracamy wieczorem we wtorek, to może będziesz jeszcze w dwupaku;-) Buziaki:-)

wpadam jak po ogien

Kajduś GRATULACJE niech Filip Dominik rośnie zdrowo :-)

Vonko Sto lat!

Witam nową koleżankę

Marta się budzi, jadła 20 minut temu :baffled:

Witajcie,

Kajduś OGROMNIASTE GRATULACJE!!!! :-)Dużo zdrówka i radości dla ciebie i syneczka.. I oczywiście gratulacje dla szczęśliwego tatusia.:tak:

Vonko serdeczne życzenia urodzinowe!!!

U mnie małe zamiesznie... Ze srody na czawrtek nie zmruzylam oka skurcze były bolesne do tego co 15-30 min toaleta no i niesamowicie bolesne parcie ( miałam wrażenie ze mi krocze peka)Niestety skurcze nieregularne co 20 -10 i 15 minut. O 6 nad ranem 2 godz. lezenia.w wannie..ufff trochę ulżyło - chociaz szkoda, że się na tym skończyło... :baffled:W czwartek planowana wizyta u poloznej- wyniki na cholestozę nadal OK ale rosną w gigantycznym tempie no i te skurcze, więc zadecydowała, że mam zaraz jechać do szpitala. W szpitalu znowu badania i Ktg. Wykres skurczy to wielkie szczyty górskie, ale... nieregularne..Więc... do domu... Po krótkim nieprzyjemnym masażu szyjki. Orzeczenie wczesna akcja porodowa rozpoczeta, rozwarcie 1 cm więc czekam. W nocy mialam skurcze ale do wytrzymania. Dzis od rana wielkie sprzatanie i skurcze sie nieco nasilily.. Bardzo licze na ten weekend...:tak:

Anusieńko
a jak u ciebie na froncie?;-)

Dobry Wieczór:-)
Aluś udanego urlopu i chociaż troszkę słonka
Esch skąd Ty masz tyle energii:szok:Praca, rajdy, koncerty, zawody i jeszcze ogórki:-D
Vonko jak po wizycie i zakupach?
Majeczko trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie:tak:
Ja od wczoraj mam zgryz, bo zobaczyłam fajny wózek i teraz nie wiem, czy zostać przy starym typie, czy zmienić opcję:confused::baffled:Dzisiaj pojechałam drugi raz do sklepu z centymetrem, aparatem, i kombinezonikem zimowym. Była w sklepie klientka, która nawet wsadziła swoje dziecko do " mojego" wózka, abym mogła sprawdzić pojemność gondoli:happy:Ufff teraz będę kombinować

Witajcie,

Ja wlasnie wrocilam z meczu.... i padam na psyk... ale postanowilam zerknac co u Was kochane....

Vonko dziekuje za fluidki... moze w koncu sie przydadza :confused:. A jak po wizycie??

Aleczku to udanego wypoczynku Wam zycze!!!! I uwazaj na siebie - przepraszam... na Was...

Moniolek to straszny zarloczek w Twojej Martusi ;-)

Majeczko to trzymam kciuki obys po weekendzie tulila juz swoje malenstwo!!!

Antila ja sama nie wiem sakd ja mam tyle sily... ale jakos nie umiem usiedziec na jednym miejscu :-D:tak::-)

Pozdrowienia dla reszty... ide spac bo nie mam juz sily dzis... a tu rano jeszcze trza pokibicowac naszym kajakarzom no i Mai Wloszczowskiej!!!

reklama
Jest fotka Filipka Kajdusi w wiadomym miejscu ale u mnie się nie otwiera..........Sprawdźcie dziewczyny czy to moze wina mojego kompa ?:-):-D

Do góry