Aluś gdzie sie podziewasz? Pewnie zapracowana jesteś?
Kochane moje właśnie z mężusiem świętujemy moje imieninki:-) zaglądnę jutro na dłużej:-)
uściski dla Was

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aluś gdzie sie podziewasz? Pewnie zapracowana jesteś?

:-)... bedzie dobrze
:-)... zdjecia nie mam,bo u nas nie daja w tak wczesnej ciazy dopiero po 12 tc.... ale niezalezy mi na zdjeciu tylko,ze jest serducho i pieknie bije :-)... poza tym jest tylko jedno ;-)
wiec jestesmy na prawde szczesliwi :-)
Widzieliście serduszko i to najważniejsze!
Zdjęcie następnym razem. Teraz dbaj o Was i będzie wszystko dobrze!
chociaż u Was jeszcze dzień...
... spalam do 10 z drobnymi pobudkami na siusiu,ale nadal jestem spiaca
:-)....
:-):-):-):-)

A jak tam Wasze malowanie i remonciki

:-)
a że przystojniak Ci rośnie to przecież widać na zdjęciach :-)
a zaległościami się nie przejmuj 

). odrobaczyć nie mogę, bo to chemia a jak ma biegunkę to jej truć nie będę. a zaszczepić nie mogę dopóki nie odrobaczę. zresztą też niewskazane jak ma problemy. a już było tak fajnie...
Mi to pomogło, wsparcie dziewczyn, rady ekspertów, a poza tym udało się w drugim cyklu na 28 dni, bo założyłam konto dopiero w kwietniu. 

.