reklama
anusieńka
Fanka BB :)
Witajcie
KAjunia witaj jak Twój pęcherz?
Ewa poczytałam trochę - masz prawo do własnego zdania ale może dać spokój styczniówkom.
Świeże mamy - nie drażnijmy ;-) same często nie wiedzą co zrobić z dana sytuacją ale nie mogą kobiecie po 30 stce udzielać rad i porad a już niedopuszczalna jest złośliwość kobiety która urodziła swoje dziecko względem kobiety która bardzo chce je mieć.
Tak jak my nie zrozumiemy tamtych matek tak i One nie zrozumieją Ciebie.
Może lepiej pogadajmy sobie na 30-stkach i już.
Ewa poczytałam trochę - masz prawo do własnego zdania ale może dać spokój styczniówkom.
Świeże mamy - nie drażnijmy ;-) same często nie wiedzą co zrobić z dana sytuacją ale nie mogą kobiecie po 30 stce udzielać rad i porad a już niedopuszczalna jest złośliwość kobiety która urodziła swoje dziecko względem kobiety która bardzo chce je mieć.
Tak jak my nie zrozumiemy tamtych matek tak i One nie zrozumieją Ciebie.
Może lepiej pogadajmy sobie na 30-stkach i już.
Sensi
Mama po 30-dziestce:)
No właśnie u nas-wśród 30-dziestek-najprzyjemniej. I ja mimo, że lipcówka, wcale się na lipcu nie produkuję, bo Wasze towarzystwo bardziej mi odpowiada
Zapraszam na jogurcik poziomkowy
Zapraszam na jogurcik poziomkowy
kajunia
bliźniakowa mama :)
Witajcie
anusieńko - z pęcherzem już wszystko dobrze :-) to było jednodniowe na szczęście
a jeżeli chodzi o Wasz wątek - to regularnie Was podczytuje, ale mniej się udzielam lubie tą atmosferę, która TU panuję i śledzę losy każdej z Was razem czy z osobna ;-)
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Ale miło sie zrobiło!:-) To znaczy jest zawsze miło, ale teraz tyle dobrych słów o wątku. Ja też od razu Was polubiłam i zostałam, wciągnęłam się zresztą i czasem mąż trochę sie podśmiewa ze mnie (życzliwie), że w nałóg wpadam forumowy. Bo nawet jak nie zawsze piszę to czytam i kibicuję!
Ewa też poczytałam wątek styczniówkowy i podłączam się do zdania Anusieńki.
Ja niedawno z pracy wróciłam, ale jadę na radę jeszcze. Bardzo mam ochotę spokojnie sobie w domku posiedzieć, może w sobotę... Wieczorkiem wpadnę zobaczyć co u Was...
Ewa też poczytałam wątek styczniówkowy i podłączam się do zdania Anusieńki.
Ja niedawno z pracy wróciłam, ale jadę na radę jeszcze. Bardzo mam ochotę spokojnie sobie w domku posiedzieć, może w sobotę... Wieczorkiem wpadnę zobaczyć co u Was...
Witam całe zebrane tu grono mam tych przed i tych już :-)
Najka mój mąż też już się zaczyna ze mnie śmiać, ale prawda jest taka że jakoś jak sobie tu posiedzę i poczytam to lżej mi się robi że nie tylko ja jedna z problemami, radościami, marudząca czy się ciesząca....
Jeśli mogłabym w czymś pomóc też byłoby fajnie - narazie to tak się jakoś tu tylko przykleiłam.... i dyndam :-)
pozdrówka
Najka mój mąż też już się zaczyna ze mnie śmiać, ale prawda jest taka że jakoś jak sobie tu posiedzę i poczytam to lżej mi się robi że nie tylko ja jedna z problemami, radościami, marudząca czy się ciesząca....
Jeśli mogłabym w czymś pomóc też byłoby fajnie - narazie to tak się jakoś tu tylko przykleiłam.... i dyndam :-)
pozdrówka
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
wpadlam tylko na chwilke do domu... i zajrzalam do was,bo bylo mi ogromnie przykro caly ranek.... ale mi przechodzi i faktycznie nie powinnam sie do nich wtracac... jedynie co mi najwieksza przykrosc sprawia,ze jak ja cos napisze to jest na mnie ciagle negatywna nagonka,a w pare tygodni ktos inny napisze dokladnie to samo i wszyscy sa ah i oh....
dzieki za wasze wsparcie... musze tez popracowac nad moimi wypowiedziami i upewnic sie czy one nikogo nie urazaja...
i tez uwazam,ze tutaj jest bardzo przyjemnie i milo sie rozmawia... prosze jesli komus w jakis sposob zachodze za skore dajcie mi znac i zrobie wszystko aby sie poprawic....
na razie....
dzieki za wasze wsparcie... musze tez popracowac nad moimi wypowiedziami i upewnic sie czy one nikogo nie urazaja...
i tez uwazam,ze tutaj jest bardzo przyjemnie i milo sie rozmawia... prosze jesli komus w jakis sposob zachodze za skore dajcie mi znac i zrobie wszystko aby sie poprawic....
na razie....
reklama